Τρίποντο- παρακαταθήκη για Διαγόρα Βατίου

Με μόλις 14 ποδοσφαιριστές και με αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών ταξίδεψε ο ΑΟ Δικαίου και παρόλο που στο δεύτερο μέρος πίεσε τον Διαγόρα Βατίου τελικά γνώρισε την ήττα με 2-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής για την Α’ κατηγορία Blue Star Ferries.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι θέλησαν απ’ την αρχή του παιχνιδιού να γίνουν κυρίαρχοι του παιχνιδιού και προσπάθησαν κυρίως απ’ τα πλάγια να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Ντιμιτρίεβιτς και στην πρώτη τους μεγάλη φάση κατάφεραν πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν στο 26ο λεπτό ο Μαυρομούστακος εκτέλεσε το φάουλ και ο Πιτσουρδάκης με προβολή έκανε το 1-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ξύππας μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μικκιού ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ντιμιτρίεβιτς και πλάσαρε για το 2-0 που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι κατάφεραν να μειώσουν στο σκορ με δυνατό σουτ του Χατζησουλεϊμάν εκτός περιοχής στο 48ο λεπτό και από εκείνο το σημείο φάνηκε να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ΑΟ Δικαίου μάλιστα απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις, κυρίως με μακρινά σουτ αλλά ο Αναστασάς κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο» για την ομάδα του μέχρι τέλους.

Κορυφαίοι

Μαυρομούστακος, Μικκιού και Λερογιάννης οι κορυφαίοι απ’ το Βάτι ενώ απ’ τον Δίκαιο ξεχώρισαν Χατζησουλεϊμάν, Φυτάς και Βλαντιμίροφ.

Διαιτησία

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των Παπαγιαννίδη, Καραγιάννη και Κασιώτη. 

Οι συνθέσεις

Διαγόρας Βατίου : Αναστασάς, Μοσχής, Πιτσουρδάκης, Ζερβός, Ντόστι, Λερογιάννης (71΄ Καψαλάκης), Μικκιού, Ξύπας,Λαζίδης, Μαυρομούστακος (60΄ Ζωάννου), Παπουρδάνος (90΄ Αδάμος)

ΑΟ Δικαίου: Ντιμιτρίεβιτς, Πασενίδης, Κεφαλιανός, Σωτίρι, Χατζησουλεϊμάν, Λόλη (55′ Κότζα), Κουρζής, Δρόσος Χ. (75′ Βρέττης), Μποϊλής, Φυτάς, Βλαντιμίροφ

giafkasports.gr