Στα Μαριτσά έχει… ροπαλιά

Τέταρτη συνεχόμενη επιτυχία στο πρωτάθλημα για τον Ηρακλή Μαριτσών που επικράτησε με 2-1 του Άρη Αρχαγγέλου στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries (α’ όμιλος). Από τις 27 Νοεμβρίου έχουν να ηττηθούν στην έδρα τους οι «πράσινοι» που άφησαν πίσω τους τον αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από το κύπελλο Δωδεκανήσου.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Γιώργου Σάββενα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να ανοίξουν το σκορ και τα κατάφεραν στο δεκάλεπτο με το πέναλτι που κέρδισε ο Κούρος και μετέτρεψε σε γκολ ο Κώστας Παπακωνσταντής.

Πολύ γρήγορα οι Μαριτσενοί έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, παίρνοντας  προβάδισμα δύο τερμάτων πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη ο Αλέκος Αλεξανδρής έκανε δύο αλλαγές που βοήθησαν τον Άρη και άλλαξαν την εικόνα του προς το καλύτερο.

Μάλιστα ο γιός του, Γιώργος στο ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα σκόραρε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, δέκα περίπου λεπτά πριν το φινάλε και ξαναέβαλε τους Αρχαγγελίτες στην διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι αμύνθηκαν καλά και έτσι δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε, με τον Ηρακλή να παίρνει μια σπουδαία νίκη.

Τα γκολ:

10′ Για ανατροπή του Κούρο από αντίπαλο του μέσα στην περιοχή, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι και ο Παπακωνσταντής Κ. από τα έντεκα βήματα έκανε το 1-0 

28′ Σέντρα του Χατζηκωνσταντή και ο Κώτσος με προβολή έγραψε το 2-0 

83′ Ανατράπηκε μέσα στην περιοχή ο Αλεξανδρής από τον Παπακωνσταντή Σ. και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Εκεί έστησε την μπάλα ο ίδιος ο παθών και μείωσε σε 2-1 

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Σταυρούλιας, Κόκκαλης

Συνθέσεις:

Ηρακλής: Καστανάκης, Φελεσάκης, Μακρής (65′ Βασιλώττος), Κώτσος, Λορέντζος, Παπακωνσταντής Σ., Παπακωνσταντής Κ., Κούρος, Μπιλιάς, Τσαλώλης (80′ Μαυρής), Χατζηκωνσταντής (90’ Μάργαρης)

Άρης: Φαρμακαλής, Ζαρκαδούλας, Σταμούλης, Κρομμύδας, Κοντόγιαννος, Παρδαλός (46′ Αλεξανδρής), Καλημέρης, Λαμπριανός (68′ Κολιάδης), Χατζημανώλης, Κωστάκης, Γιαννιού (46′ Μπαϊρακτάρης)