Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από Άγιο Λουκά

Η διοίκηση της ΑΘΛΕΤΙΚΟ Π.Σ.Α. ΑΓ ΛΟΥΚΑΣ είχε από την αρχή της φετινής περιόδου αποφασίσει να μην ασχοληθεί με την διαιτησία και να μην προβεί ποτέ σε ανακοινώσεις διαμαρτυρίας πιστεύοντας ότι έτσι θα συμβάλει στην βελτίωση του θεσμού της διαιτησίας αλλά και στην ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. Μετά όμως από τις τελευταίες προκλητικές και απαράδεκτες διαιτησίες κυρίως στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Απολλώνων (στο οποίο σιωπήσαμε και δεν μιλήσαμε) αλλά με αποκορύφωμα το σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα, θεωρούμε ότι έχουμε ηθική υποχρέωση απέναντι στους ποδοσφαιριστές μας, τον προπονητή μας, τους ανθρώπους που μας στηρίζουν αλλά και τους εαυτούς μας να προστατέψουμε την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητα της ομάδας μας.
Κύριοι της ΕΠΣΔ και του ΤΟΔ υπηρετούμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και το κάνουμε κυρίως πάνω από όλα γιατί το αγαπάμε χωρίς κάποιο όφελος αλλά με μεγάλο προσωπικό και οικονομικό κόστος. Μην υποτιμάτε όμως την νοημοσύνη μας, ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται αλλά τουλάχιστον μην μας προκαλείται με τα παρασκήνια και τις συντεχνίες σας. Μην ορίζεται διαιτητές οι οποίοι είναι συνάδελφοι με προπονητές για να «καθαρίζουν» προκλητικά με το έτσι θέλω τα παιχνίδια. Έχει διαλύσει ο θεσμός της διαιτησίας από κάποιους ανεπαρκείς και άσχετους διαιτητές που δεν τιμωρούνται ποτέ, οι οποίοι ορίζονται κατευθυνόμενοι «συμπτωματικά πάντα» σε παιχνίδια για να εξυπηρετήσουν και να ευνοήσουν συναδέλφους, κολλητούς , φίλους προπονητές και παίκτες προκαλώντας αδικίες, διαμορφώνοντας αποτελέσματα, δημιουργώντας εντάσεις στους ποδοσφαιριστές και επεισόδια στις κερκίδες εις βάρος των ομάδων.
Κύριοι της ΕΠΣΔ και του ΤΟΔ με την ανοχή σας γίνεστε ηθικοί αυτουργοί για τα εγκλήματα που διαπράττονται στην διαιτησία. Ποιος ο ρόλος και το νόημα του Παρατηρητή Διαιτησίας για εσωτερική κατανάλωση…???Επιτέλους τιμωρήστε και στείλτε στα σπίτια τους, τους άσχετους τους ανεπαρκείς και τους «κολλητούς» διότι είναι επικίνδυνοι για το άθλημα. Έχουν καταστρέψει ομάδες, παράγοντες, διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα, αποτρέπουν τα νέα παιδιά να ασχοληθούν με το άθλημα και έχουν διαλύσει το ποδόσφαιρο. Επιτέλους κάντε κάτι διότι σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν ερασιτεχνικές ομάδες ούτε παράγοντες για να τους πληρώνουν . 
Εκ της διοικήσεως