Διπλό για Ορφέα στ’ Αφάντου και… φωνές από Άγιο Λουκά

Τη νίκη με 1-3 μέσα στο γήπεδο Αφάντου επί του Αγίου Λουκά -που διαμαρτύρεται για την διαιτησία-, πήρε ο Ορφέας για την 11η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Χρήστο Στεργιόπουλο.

Το σκορ άνοιξε ο Γκρέμσι στο 25’ όταν πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, μετά την απόκρουση του γκολκίπερ των Αφαντενών στην εκτέλεση πέναλτι του Τσιώνη.

Ξεκινώντας πολύ καλά στο β’ μέρος, ο Άγιος Λουκάς έφτασε στην ισοφάριση (1-1) στο 60’ με το πλασέ του Μπάλα που βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αλλά η… απάντηση ήταν άμεση αφού στο 70’ ο Στεργιόπουλος με σουτ έγραψε το 1-2 για τον Ορφέα.

Το κερασάκι στην τούρτα της επικράτησης των φιλοξενούμενων έβαλε και πάλι ο Στεργιόπουλος στο 90’ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το τελικό 1-3.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Καλκαβούρας, Γιωργάς

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Κιόττου, Καλογήρου Λ., Μακρυδημήτρης, Κυριαζής Γ. (60’ Σπανός), Κυριαζής Μ., Μυλωνάς, Μπάλα, Καλογήρου Χρ., Χατζηαντώνης (70’ Σφουγκαριστός), Διακίδης, Λυριστής

Ορφέας: Μαυρουδής, Διακοηλίας (46’ Καρπάτσης), Κούτσι, Τσίρκος, Στόγιος, Ψαράς, Γκρέμσι, Τσιώνης, Ντριλόν (80’ Παπαχριστοδούλου), Λουκίσσας (75’ Πανούσης), Στεργιόπουλος