Δυσκολεύτηκε, αλλά… έπιασε κορυφή ο Ηρακλής Λάρδου

Όπως αποτυπώνεται και από το τελικό αποτέλεσμα, ο Ηρακλής Λάρδου επικράτησε πολύ δύσκολα με 0-1 εκτός έδρας του Ροδιακού στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του α’ ομίλου έχοντας παιχνίδι περισσότερο από τον Ευκλή.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά… έπεσαν πάνω σ’ έναν εκπληκτικό Κνιφάτι που σταμάτησε σε αρκετές περιπτώσεις τους αντιπάλους του.

Καλύτερος παρουσιάστηκε αμυντικά στην επανάληψη ο Ροδιακός, έκλεισε τους χώρους και έδειχνε πως μπορούσε να κρατήσει την ισοπαλία, προτού έρθει στο 75’ ο Ταγκάεφ και με σουτ μέσα από την περιοχή γράψει το τελικό 0-1 που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

 Διαιτησία: Ατσικνούδας, Σάββενας, Αναστασοπούλου

Ροδιακός: Κνιφάτι, Μαλλιάκας, Γαλουζής, Τσακίρης, Τρίγκας, Κλάψης, Τσιμπούκας (75’ Ζαμαντάκης), Αντωνιάδης, Σέντης (46’ Καλιακάτσος), Χρυσοχόος, Γκιζλής

Ηρακλής: Καντιμοίρης, Καλοπίτας, Καφάλας (30’ Διακοβασιλείου Στέργος), Κακούσιος (50’ Περος), Νικολή, Παπαϊωάννου, Διακοβασιλείου Στ., Χαρίτος, Ευαγγελλίδης Ι., Ταγκάεφ, Ευαγγελλίδης Στ.