Πήρε το ντέρμπι με Φραγκάκη η Χάλκη

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Κοσκινού όπου η Χάλκη επικράτησε με 1-0 της ΑΕ Κατταβιάς στο ντέρμπι για την 11η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος), πλησιάζοντας στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και κατ’ επέκταση στην κορυφή.

Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό από το ξεκίνημα και οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη, με μεγαλύτερη αυτή του 40ου λεπτού όταν ο Μπιζάτης παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του με κεφαλιά, αλλά αυτή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50’) ο Πεστλίκης στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα, δεν την βρήκε «γεμάτα», με αποτέλεσμα ο Φραγκάκης να κερδίσει γράφοντας με πλασέ σε κενή εστία το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Η συνέχεια άνηκε στην Κατταβιά που πίεσε για να ισοφαρίσει και έχασε ευκαιρία στο 75’ να το κάνει, αλλά ο Ματακάκης είπε «όχι» στην κεφαλιά του Αζίζ.

Λίγο νωρίτερα (70’) οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Αζίζ μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής είπε «παίζεται» παρά τις αντιδράσεις των κιτρινόμαυρων.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Στεφανάκης, Πιτσάρη

Διαιτήτευσε ο Πατσιόπουλος (Στεφανάκης, Πιτσάρη)

Συνθέσεις:

Χάλκη: Ματακάκης, Δράμη, Κωστίδης, Σoρίκος, Κυπραίος, Τσοπανάκης (80’ Μερκάι), Μπιζάτης, Τσιπιζίδης, Φραγκάκης (70’ Φυντικάκης, Τσιώνης, Παπαλαζάρου

Κατταβιά: Πεστλίκης, Μερκούρης (60’ λ. τρ. Ροδίτης), Μπουμπουλάκης, Πεστλίκης, Τόσκα, Κουλουριώτης, Κιάρρι, Σαχίνης (82’ Κουμπιάδης), Νίκας, Αζίζ, Γκλάβας (65’ Στεφανάκης)