Σημάδια… ζωής από Νηρέα

Γνώριζε εκ των προτέρων ότι με ήττα ενάντια στον Ατρόμητο στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής (Β’ κατηγορίας, α’ όμιλος), οι πιθανότητες παραμονής του θα ψαλλιδίζονταν ακόμα περισσότερο. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτος μέρος, αλλά στην επανάληψη ο Νηρέας γύρισε το ματς, επικράτησε με 4-1 των Διμυλιανών και φώναξε «παρών» στην «μάχη» της παραμονής.

Με δέκα παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι και πλέον οι δύο αυτές ομάδες μαζί με τον Πολυβώτη ισοβαθμούν με ίδιους βαθμούς στις τρείς τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Με το τρίποντο αυτό η ομάδα της Κρεμαστής πήρε βαθμολογική… ανάσα και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον, ενώ απ’ την πλευρά τους οι πράσινοι σπατάλησαν σημαντική ευκαιρία να ξεφύγουν από τις… κακοτοπιές.

Στο πρώτο μέρος ο Ατρόμητος πήρε το προβάδισμα (0-1) με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φλεβάρη στο 27’, μια παράβαση που κέρδισε ο Κουνιός σε ανατροπή του από τον Κοσμά.

Πάντως λίγο αργότερα (30’) ο Νηρέας θα μπορούσε να είχε ισοφαρίσει, αλλά ο Κουδούνης απώλεσε την ευκαιρία. Στην φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι πράσινοι υποστηρίζοντας ότι δεν υπήρχε παράβαση από τον Φλεβάρη μέσα στην περιοχή.

Στην επανάληψη ο Νηρέας ανέβασε στροφές και στο 60’ ισοφάρισε σε 1-1 με πέναλτι (το τρίτο στο ματς) που ευστόχησε ο Κατάλης (το κέρδισε ο Λιαμής που ανατράπηκε από τον Παστό).

Έχοντας το… μομέντουμ του ματς οι Κρεμαστενοί έκαναν το 2-1 με σκόρερ και πάλι τον Καρτάλη στο 67ο λεπτό και στο 88’ σημείωσαν το 3-1 με τον Κουδούνη που πλάσαρε σε κενή εστία μετά από πάσα του Βολιτάκη.

Ενδιάμεσα ο Παστός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’ για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε με τον Βολιτάκη να βρίσκει δίχτυα στο 90’ με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Κόλλιας, Σταμάτης Γιακουμάκης, Διακοφιλιππής

Συνθέσεις:

Νηρέας: Κοσμάς, Φιακέτι, Καρίνος, Καβάζης, Αλαβάνος, Στούρης (83’ Αλαφάκης), Τσουβαλάς, Καρτάλης (65’ Βολιτάκης), Χεμωνέττος, Κουδούνης, Λιαμής (85’ Αυγενικού)

Ατρόμητος: Στεφανάκης, Αρφαράς, Ζουρούδης, Φλεβάρης, Κουνιός (90’ Καρίκης), Παστός, Θυριάκης, Μετσιάνι, Ρουμελιώτης (65’ Μεγαλούδης), Νετρομενάης, Νουρεδίν (80’ Εξαδάχτυλος)