Διπλό του Διαγόρα Βατίου στην Κάρπαθο

Τη νίκη με 0-1 μέσα στο γήπεδο Καρπάθου επί του τοπικού Ποσειδώνα πέτυχε ο Διαγόρας Βατίου σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries (β’ όμιλος). Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για ορισμένες αποφάσεις του διαιτητή στο δεύτερο ημίχρονο όπου τους ακυρώθηκε γκολ και ζήτησαν πέναλτι.

Με το τρίποντο αυτό οι Βατενοί ξέφυγαν ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη, αφού πλέον είναι στο +7. Στον αντίποδα, ο Ποσειδών έμεινε στους δέκα βαθμούς και συνεχίζει την δύσκολη προσπάθεια του για να αντιστρέψει την κατάσταση.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Λευτέρης Μαυρομούστακος που μέσα από την περιοχή στο 34’ πλάσαρε εύστοχα τον αντίπαλο γκολκίπερ, γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Στο β’ μέρος οι Καρπάθιοι ανέβασαν στροφές πίεσαν για να ισοφαρίσουν και ζήτησαν πέναλτι για ανατροπή του Λαμπρού μέσα στην περιοχή στο μέσα του 45λέπτου, ενώ ακυρώθηκε νωρίτερα γκολ του Τσιαβέλη, σηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους γηπεδούχους.

Διαιτησία: Στέργος Γιακουμάκης, Αχιολάς, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Ποσειδών Κ: Γαλάνης, Καουκάκης (65’ Μαντινάος), Νασόπουλος, Παύλου (70’ Σώζος), Φουντής, Σπανός, Λαμπρός, Μπαραχάϊ, Μπάρδος, Τσιαβέλης, Μαντικός

Διαγόρας Β: Αναστασάς, Ζωάννου, Πιτσουρδάκης, Ζερβός, Ντόστι, Μικκιού, Μοσχής, Λερογιάννης, Ξύπας (75’ Καψαλάκης), Παπουρδάνος, Μαυρομούστακος (85’ Ζουρούδης)