Διαγόρας Βατίου: “Αναληθή τα όσα υποστηρίζουν στον Ποσειδώνα”

«Με αφορμή την επιστολή που διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο, της ομάδας του Ποσειδώνα Καρπάθου όσον αφορά τη διαιτησία στο μεταξύ μας παιχνίδι, θα θέλαμε με τη σειρά μας να καταθέσουμε ότι όλα όσα υποστηρίζει είναι αναληθή.
Συγκεκριμένα:
Για τη φάση που υποστηρίζει ότι έπρεπε να κατοχυρωθεί γκολ, έγινε πεντακάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα μας στη μικρή περιοχή. Η σύγκρουση με τον αντίπαλο ποδοσφαιριστή ήταν τόσο σφοδρή που ο παίχτης μας αναγκάστηκε να μείνει 3-4 λεπτά τραυματισμένος στο έδαφος και χρειάστηκε η παρέμβαση του γιατρού για να μπορέσει να συνεχίσει. Το φάουλ καταλογίστηκε αμέσως από το διαιτητή και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Στη συγκεκριμένη φάση δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας ποδοσφαιριστής μα ούτε και ο προπονητής του Ποσειδώνα.
Για το πέναλτι που ισχυρίζεται ότι έγινε δεν υπήρξε καμία τέτοια φάση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και απορούμε που την ανακάλυψαν.
Τέλος για το γεγονός ότι η βοηθός σήκωσε το σημαιάκι της δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το λόγο. Είμαστε σίγουροι πάντως ότι ουδέποτε κάποιος ποδοσφαιριστής μας την έβρισε. Δεν υπήρχε κανένας λόγος.
Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί η Διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου προσπαθεί να μειώσει τη μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας και τη δίκαιη νίκη που κατέκτησαν υποστηρίζοντας ότι αδικήθηκαν σε ανύπαρκτες φάσεις.
Εμείς από τη μεριά μας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στη διαιτησία, να ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του Ποσειδώνα Καρπάθου για τη φιλοξενία και την κόσμια συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ευχηθούμε καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή του Ποσειδώνα που τραυματίστηκε».