Επίδειξη δύναμης του Αστέρα Μασσάρων στην Σάλακο

Την έβδομη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος) πανηγύρισε ο Αστέρας Μασσάρων που επικράτησε με 1-6 μέσα στην Σάλακο ενάντια της τοπικής Ασπίδας που… καταλαβαίνει πως μόνο με θαύμα θα σώσει την σεζόν. Χατ-τρικ ο Μάριος Μπαϊρακτάρης για τους κυανόλευκους.

Μπορεί θεωρητικά στην έναρξη του πρωταθλήματος οι δύο ομάδες να είχαν κοινό στόχο την παραμονή, αλλά η πορεία τους μέσα στην χρονιά είναι αντιστρόφως αντίστροφη.

Στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Σαλάκου, η Ασπίδα που γνώριζε πως έπαιζε ένα από τα τελευταία… χαρτιά της για παραμονή, μπήκε δυνατά και είχε δοκάρι στο 5’ με το σουτ του Βασιλείου.

Αντίθετα οι Μασσαρενοί στην πρώτη τους καλή στιγμή έκαναν το 0-1 με τον Μάριο Μπαϊρακτάρη που πλάσαρε εύστοχα μέσα από την περιοχή στο 10ο λεπτό του ματς.

Στο 38’ ο Μαρκόπουλος βρέθηκε σε θέση βολής και αφού πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ σημείωσε το 0-2 σε κενή εστία για τον Αστέρα που πήγε μ’ αυτό το σκορ στο ημίχρονο.

Σχετικά νωρίς στην επανάληψη (58’) με το αυτογκόλ του Λαγοπάτη που στην προσπάθεια του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, η Ασπίδα μείωσε σε 1-2 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι ή αυτό τουλάχιστον… ήθελε, αφού οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Παπαδόπουλου είχε άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα ο Μπαϊρακτάρης στο 60’ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και τρίτο της ομάδας του για το 1-3 με ψηλοκρεμαστό πλασέ.

Δέκα λεπτά αργότερα (70’) και πάλι ο Μπαϊρακτάρης που βρέθηκε σε φοβερή ημέρα, έκανε το 1-4 από κοντά μετά από ασθενή απόκρουση του Γκίκα.

Την… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Μουσακίνιας στο 80’ που πλάσαρε εύστοχα από θέση τετ α τετ για το 1-5 και το τελικό 1-6 διαμορφώθηκε με σουτ του Πατσιαούρα που σκόραρε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Αστέρα Μασσάρων.

Διαιτησία: Αντωνάς, Ορφανός, Πιτσάρη

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Γκίκα, Καργάκος (40’ λ. τρ. Καρακώστας), Μαχλής, Χατζηκυριάκος, Ιρίνια, Λαθούρης, Βασιλείου, Καρασάββας, Πολυχρόνης (46’ Γιουτζεσόϊ), Καβουκλής (80’ Παπαχριστοδούλου), Μάχλης

Αστέρας: Δημητρίου, Κιλασίν, Λαγοπάτης, Σκούμπρος, Λαουδίκος, Σκυλλαράκης, Κοτσίκος, Μπάρτζος (75’ Κρητικός), Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος (60’ Πατσιαούρας), Μουσακίνιας