Πέρασε ΑΕΡΑ-τος από τους Αγίους Αποστόλους

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο, ο ΑΕΡΑ επικράτησε με 0-3 επί των Ιπποτών μέσα στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(β’ όμιλος), παίρνοντας σημαντικό τρίποντο στην «μάχη» για την παραμονή και παράλληλα μείωσε τις ελπίδες σωτηρίας της ομάδας από την Παλιά Πόλη. Ένταση στο φινάλε του ματς και επίθεση από φιλάθλους στον Γιώργο Τριχιά.

Καλύτερα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Χοσάδα και αυτό… αποτυπώθηκε στο σκορ στο 27ο λεπτό όταν ο Μασάδο με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 για τους Αφαντενούς.

Πέντε λεπτά αργότερα (32’) ο Τσαγγάρης με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρμα του ΑΕΡΑ που έκανε το 0-2 και απέκτησε σημαντικό προβάδισμα νίκης.

Το προβάδισμα του έγινε ακόμα μεγαλύτερο πριν την λήξη του ημιχρόνου, αφού ο Νικηταράς αντέδρασε άσχημα χτυπώντας αντίπαλο του (Αμπαζάϊ), αφού πρώτα δέχθηκε μαρκάρισμα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια από τον διαιτητή που του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Με παίκτη παραπάνω για ένα ολόκληρο ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι δεν απειλήθηκαν καθόλου και αντίθετα έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 55’ να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους, αλλά ο Μασάδο έστειλε την μπάλα άουτ στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (ανατράπηκε από τον Ζωγράφο) και αντέδρασαν οι γηπεδούχοι για την απόφαση αυτή του ρέφερι.

Πάντως ο Βραζιλιάνος βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 65’ για δεύτερη φορά στο ματς και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους φιλοξενούμενους.

Ένταση υπήρξε μετά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, με φιλάθλους να πλησιάζουν έξω από τα αποδυτήρια όπου επιχείρησαν να επιτεθούν στον Γιώργο Τριχιά. Ο έμπειρος επιθετικός με την βοήθεια συμπαικτών και αντιπάλων πήγε στα αποδυτήρια και το συμβάν έληξε με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Διαιτησία: Κόλλιας, Λαζός, Σαρρής

Συνθέσεις:

Ιππότες:Ζωγράφος, Κωσταντίνου, Ταφάνι (46’ Ζωάννου), Καρπαθάκης, Έλληνας, Ντούσκου Αλ., Ντούσκου Ε. (46’ Μαρίνος), Καραπάτζος, Καραγιάννης, Νικηταράς, Τριπολίτης

ΑΕΡΑ:Δαρζέντας, Γιαννακάκης, Αμπαζάϊ, Κατσιδώνης, Πάλλας, Πλύγκος (75’  Γιώργου), Ανδρεόπουλος, Κανάτας (83’Κόνταρης), Τριχιάς (65’Λυριστής),Τσαγκάρης, Μασάδο