Αναβάλλονται οι εκλογές στο “Καμάρι”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παστίδας Ρόδου «Καμάρι», ανακοινώνει ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 16:00 στο παλαιό Δημοτικό Σχολείο Παστίδας, αναβάλλονται.

Η αιτία είναι ότι η Ταμίας του Δ.Σ. λείπει εκτός Ρόδου λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας μέλους της οικογενείας της και ως η μόνο αρμόδια για τον οικονομικό απολογισμό και τα οικονομικά πεπραγμένα του Συλλόγου, δεν μπορεί να είναι απούσα.

Τα μέλη θα ενημερωθούν για τη νέα ημερομηνία των εκλογών όποτε αυτή κι αν οριστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι με βάση τους κανόνες του καταστατικού μας, προκειμένου να έχεις το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, θα πρέπει πριν την ημερομηνία των εκλογών, να είσαι τακτοποιημένος ταμειακά και να μην έχεις οφειλές από συνδρομές προς τον Σύλλογο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε και στον Πρόεδρο Σιαλούπ Ιωσήφ (6946908735) και στον Αντιπρόεδρο Σαλακενό Σταύρο (6946036989).

Οι φίλοι που σερφάρουν στο διαδίκτυο μπορούν να ενημερώνονται για τις δραστηριότητες μας μέσω της ιστοσελίδας μας www.kamari-pastida.gr διαβάζοντας τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις και βλέποντας φωτογραφίες ή video απ’όλες τις εκδηλώσεις μας & στο Facebook (Καμάρι Πολ.Συλ.Παστίδας Ρόδου).