Δίωρη κατάθεση του Χριστόφορου Ζωγράφου στον Εισαγγελέα

Κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, έδωσε ο διαιτητής, αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Χριστόφορος Ζωγράφος, για την επίθεση με λοστό από άγνωστους, που είχε δεχθεί στις 13 του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο κ. Ζωγράφος, που έχει καταθέσει για την επίθεση μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα επιβεβαίωσε όσα έχει ήδη ισχυριστεί για την υπόθεση, ότι δηλαδή είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επειτα από άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, που διέταξε ο κ. Σιμιτζόγλου, φαίνεται να επιβεβαιώνεται η επίμαχη κλήση που αναφέρει ο κ. Ζωγράφος. Ούτως ή άλλως, ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ δεν αρνείται ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Ζωγράφο.

Αποχωρώντας από το εισαγγελικό γραφείο ο κ. Ζωγράφος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την υπόθεση, λέγοντας πως όσα είχε να πει τα είπε στον κ. Σιμιτζόγλου.

Για την υπόθεση, που ερευνά ο εισαγγελικός λειτουργός κατέθεσε πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα, καθώς με δηλώσεις του είχε εμπλέξει στην επίθεση, που δέχθηκε ο κ. Ζωγράφος, τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Κατάθεση, επίσης, έχουν δώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας.

Τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας θα καλέσει σε κατάθεση και τον κ. Μελισσανίδη.

soccerplus.gr