Πρώτη επίσκεψη πολιτικού προϊσταμένου στο ΚΤΕΟ Ρόδου

 

 

Ενημερωτική επίσκεψη στους χώρους του ΚΤΕΟ Ρόδου, πραγματοποίησε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος και πολιτικός προϊστάμενος του τμήματος Μεταφορών και Επικοινωνιών Δωδεκανήσου κ. Χρήστος  Μπάρδος, αμέσως μετά την ανάθεση των νέων αρμοδιοτήτων που του μεταβίβασε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, σε άμεση συνεργασία με τον προϊσταμενο του Τμήματος Μεταφορών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, κύριο Νίκο Παταβούκα, οριοθετήθηκαν οι βασικοί άξονες των ενεργειών που θα ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα, από πλευράς Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπάρδος άμεσος στόχος είναι η επαναλειτουργία της κινητής μονάδας ΚΤΕΟ ώστε να σταματήσει η ταλαιπωρία των νησιωτών μας. Γι΄αυτόν τον σκοπό, άτομα από μικρά νησιά θα πιστοποιηθούν και θα ειδικευτούν, ώστε να μπορούν να παρέχουν υπηρεσίες ΚΤΕΟ, μέσω της κινητής μονάδας, στο νησί τους, απαλλάσσοντας έτσι τους πολίτες από το έξοδο της μετακίνησης τους στη Ρόδο.

Τέλος, συζητήθηκε η επέκταση των δραστηριοτήτων του ΚΤΕΟ και σε γραμμή δικύκλων, στόχος που προϋποθέτει μελέτη και απαραίτητο εξοπλισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη επίσκεψη πολιτικού προϊσταμένου στο χώρο αυτό από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Περιφερειακής Αρχής, τον Σεπτέμβριο του 2014, τομέας ευθύνης του οποίου μέχρι πρότινος ήταν ο κ. Κόκκινος.