Τρίποντο και στο -2 από την κορυφή η Χάλκη

Το καθήκον  της έκανε η Χάλκη στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (α’ όμιλος) κόντρα στον Πολυβώτη. Η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη επικράτησε με 0-1 των Νισύριων στο γήπεδο ΕΑΚ (λόγω τιμωρίας του Πολυβώτη), ανεβαίνοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και στο -2 από την πρώτη θέση.

Το «χρυσό» γκολ για τους Χαλκίτες ήρθε από τον Παπαλαζάρου στο 70’ όταν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και διαμόρφωσε το 0-1 με κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή.

Η Χάλκη ήταν καλύτερη και είχε σπαταλήσει στο πρώτο ημίχρονο (30’) μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Τσιπιζίδη σταμάτησε στο δεξί δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Βλάχος, Καραγιάννης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Χαρτοφύλης, Κάκιας, Σακελλαρίου Α., Καρακωνσταντίνου, Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης (80’ Κάσδαγλης), Σταυριανός (65’ Καραγιάννης), Φωτεινής, Σβύνος, Χατζηνικολάου Β. (90’ Σφακιανός), Χατζηνικολάου Κ.

Χάλκη: Ματακάκης, Φυντικάκης, Κωστίδης, Δράμης, Σαρίκος, Τσοπανάκης, Τσιώνης, Τσιπιζίδης, Παπαλαζάρου (90’ Σπάτα), Μερκάϊ (55’ Ντούπης), Φραγκάκης (85’ Γουλόπουλος)