Έλαμψε και στην Κάλυμνο ο Αστέρας Μασσάρων

Συνεχίζει την φοβερή και εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας BlueStarFerriesο Αστέρας Μασσάρων που στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής (α’ όμιλος) επικράτησε με 1-5 του ΑΟ Βαθύ στην Κάλυμνο.

Οι Μασσαρενοί μετά το πρώτο μισάωρο, κατάφεραν να βρουν δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι απλοποίησαν τα πράγματα εν όψει της επανάληψης όπου σκόραρα άλλα τρία τέρματα και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση τους.

Με κοντινό πλασέ ο Χάρης Σκυλλαράκης έγραψε το 0-1 για στους Μασσαρενούς στο 35ο λεπτό και στο 40’ ο Πατσιαούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα το για το 0-2 του πρώτου ημιχρόνου.

Δράση ανέλαβε στην συνέχεια ο Γιώργος Μουσακίνιας σκοράροντας στο 63’ και το 70’ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-4, προτού ο Άρης Σαγρές στο 80’ μειώσει για την ομάδα της Καλύμνου με το γκολ της τιμής.

Το τελικό 1-5 διαμόρφωσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ο Σωτήρης Πατσιαούρας και έτσι οι Μασσαρενοί παραμένουν ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

*Η διοίκηση του Αστέρα ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία τους ανθρώπους του ΑΟ Βαθύ.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Πατσιόπουλος, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Βαθύ: Σαγρές, Καρακιόζης (55’ Λελέκης), Κουλιάς, Αλαφούζος Μ., Σέκας, Καρράς (55’ Βρουβής), Ασπράς, Μουσσάς, Καμπούρης, Αλαφούζος Γ., Καζώνης (75’ Σαγρές Αρ.)

Αστέρας: Δημητρίου, Σκούμπρος, Μπάρτζος (62΄Κυριακάκης), Κιλασίν Χ. (55’ Κιλασίν Ε.), Λαγοπάτης, Μπαϊρακτάρης, Λαουδίκος, Κοτσίκος, Μουσακίνιας, Σκυλλαράκης, Πατσιαούρας