Δια πυρός και σιδήρου πέρασμα των “ελαφιών” από την Αντιμάχεια

Το ζητούμενο για την Ρόδο στο ματς για την 16η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries ήταν το διπλό σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Αντίμαχου για να παραμείνει η ομάδα στην πρώτη θέση του β’ ομίλου και το τρίποντο ήρθε (0-1), έστω και αν τα ελάφια δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στους Κώους που είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν και τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 23′ ο Χατζηβαλσάμης και ακολούθησαν χαμένα πέναλτι (ένα για κάθε ομάδα) και η αποβολή του Μακρή που έκοψε τις ελπίδες των γηπεδούχων για να πάρουν κάτι καλό από το ματς.

Το φιλμ του αγώνα (από το giafkasports.gr):

10′ O Τσιούνης πρόλαβε στο σρπίντ του Καράλιαμη, έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιχαλάκη.

11′ Κάθετη του Τσιούνη στον Παυλίδη, το πλασέ του πέρασε ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μιχαλάκη.

16′ Δυνατό σουτ του Παυλίδη , η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Μιχαλάκη.

23′ ΓΚΟΛ!! Μπαλιά του Παυλίδη στην πλάτη της άμυνας, ο Χατζηβαλσάμης κοντρόλαρε ωραία την μπάλα, κινήθηκε με ψυχραιμία στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του Μιχαλάκη για το 0-1.

28′ Βαθιά μπαλιά του Καντιμοίρη στην πλάτη της άμυνας, ο Τσιούνης έκανε το σουτ με τον Μιχαλάκη να αποκρούει σε κόρνερ.

34′ Κάθετη του Πη στον Συνέσιου, το σουτ του οποίο από πλεονεκτική θέση έδιωξε ο Ψωμιάδης.

40′ Παράλληλη πάσα του Συνεσίου από τα αριστερά, ο Μπεκιρλάρι έκανε το σουτ στην κίνηση με τον Ψωμιάδη να αποκρούει.

43′ Λάθος απομάκρυνση από του αμυντικούς της Ρόδου, η μπάλα στρώθηκε στον Μπεκιρλάρι ο οποίος έκανε το σουτ με τον Ψωμιάδη να αποκρούει.

51′ Ο Συνεσίου έκανε την σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γκάιδα με τον Ωραιόπουλο να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Πης με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από δεξί δοκάρι του Ψωμιάδη.

61′ Απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μακρή, για χειρονομία προς τον επόπτη Σταυρούλια. Με δέκα παίχτες συνεχίζει ο Αντίμαχος

71′ Ο Ατσαλάκης ανέτρεψε τον Χατζηβαλσάμη με τον Ωραιόπουλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσιούνης με τον Μιχαλάκη να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία.

78′ Ο Συνεσίου εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Γκουντελίτσας έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ψωμιάδη.

79′ Ο Τσιούνης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έκανε το σουτ με τον Μιχαλάκη να αποκρούει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ.

85′ Ο Συνεσίου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπεκιρλάρι τσίμπησε την μπάλα πριν εκείνη φτάσει στον Καντιμοίρη, ο αρχηγός της Ρόδου τον ανέτρεψε με τον Ωραιόπουλο να δείχνει συνεχίζεται.

Διαιτητές: Ωραιόπουλος, Σταυρούλιας, Μπερδεμπές 

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Κορκής, Ανδρογιώργης (80′ Συνεσίου Μ.), Γκουντελίτσας, Σκαλέρης (69 Ατσαλάκης), Ζιώγας, Συνεσίου, Μπεκιρλάρι, Πης (64′ Τσατσακλάς), Καράλιαμης, Μακρής.

Ρόδος: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλης, Καντιμοίρης Σ., Γεωργιάδης (56′ Κακαζούκης), Γκάιδας, Τρίγκας, Τσιούνης, Παυλίδης (86′ Δαλκίδης), Χατζηβαλσάμης (75′ Αλεξανδρίδης), Δήμας, Ανυφαντής.