Είδε… Αστερά(ς)κια στην Κω και “έμπλεξε” για τα καλά

Στην 3η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε ο ΑΟ Δικαίου που για την εξ αναβολής αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Παστίδας, με την ομάδα της Ρόδου να μείνει έτσι κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μποιλής  (2), και Μαριάς τα γκολ των κυανόλευκων ενώ για τον Αστέρα είχε ισοφάρισε ο Καλαγρής.

Εικόνα

Με το καλημέρα στο ματς ο Δίκαιος κατάφερε να προηγηθεί όταν ο Φυτάς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαριάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαμιχαήλ,  με την Παστίδα να απαντά άμεσα όταν ο Καλαγρής εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Ντιμιτρίεβιτς και έφερε το ματς στα ίσια .

Μετά το γκολ οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στο ματς χωρίς όμως να καταφέρουν να φτάσουν στην μεγάλη φάση και ο Δίκαιος πήρε και πάλι προβάδισμα με τον Μποιλή λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι , βρήκαν τους χώρους αλλά έκαναν λάθος στην τελική πάσα , και κατάφεραν να κλειδώσουν το ματς στο 83′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μποιλή ο οποίος διαμόρφωσε έτσι το τελικό 3-0.

Το φιλμ του αγώνα: 

5′ ΓΚΟΛ!! Ο Φυτάς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μαριάς βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι σηκώθηκε ψηλότερα όλων και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Παπαμιχαήλ για το 1-0.

8′ ΓΚΟΛ!! Ο Φτάκλας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, με τον Ντιμιτρίεβιτς να κάνει άστοχη έξοδο και τον Καλαγρή με πλασέ να ισοφαρίζει κάνοντας το 1-1 για τον Αστέρα Παστίδας.

16′ Κόρνερ του Αεράκη από τα αριστερά, κεφαλιά του Λενιού, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ντιμιτρίεβιτς.

17′ Σέντρα του Φυτά από τα αριστερά, ο Μποϊλής έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.

24′ Κάθετη μπαλιά του Μποϊλή στον Τριμμάτη, το σουτ του οποίου από τα αριστερά πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Παπαμιχαήλ.

37′ ΓΚΟΛ!! Ο Φυτάς εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μποιλής κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά, ο Παπαμιχαήλ απόκρουσε και στην επαναφορά ο Μποιλής έκανε το πλασέ για το 2-1.

60′ Δυνατό σουτ του Αεράκη από τα δεξιά , η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ντιμιτρίεβιτς.

74′ Σέντρα του Βλαντιμίροφ από τα δεξιά, ο Δρόσος πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί δοκάρι του Παπαμιχαήλ και στην συνέχεια να στρώνεται στον Τριμμάτη ο οποίος έκανε το σουτ με τον τερματοφύλακα του Αστέρα Παστίδας να αποκρούει. 

79′ Μακρινό σουτ του Λενιού, έδιωξε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Ντιμιτρίεβιτς.

83′ ΓΚΟΛ!! Κάθετη του Τινιακού στον Δρόσο ο οποίος μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαμιχαήλ, στρώθηκε στον Τινιακό ο οποίος έκανε το δυνατό σουτ με τον Παπαμιχαήλ να αποκρούει εντυπωσιακά, η μπάλα στρώθηκε στον Τριμμάτη ο οποίος βρήκε μόνο του τον Μποϊλη που από κοντά έκανε το 3-1. 

85′ Δυνατό σουτ του Χατζησουλεϊμάν, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Παπαμιχαήλ.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι από τους νικητές οι Φυτάς,  Μαριάς , Σωτίρι και Βακουφτσής ενώ απ την Παστίδα ξεχώρισαν οι Λενιού και Παπαμιχαήλ.

Διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Δημαράκη , Γιαμούζη και Ατσαλάκη .

Συνθέσεις:

A.Ο Δικαίου: Ντιμιτρίεβιτς, Βακουφτσής (75′ λ.τ. Κουρζής), Σωτίρι, Τριμμάτης, Μαριάς, Χατζησουλειμάν, Φυτάς, Βλαντιμίροφ (82′ Τινιακός), Δρόσος (87′ Πασενίδης), Μποϊλής, Οικονόμου

Αστέρας Παστίδας: Παπαμιχαήλ, Ορφανίδης, Ζερβός, Χαριτάκης, Καλαϊτζίδης (59′ λ.τ. Δραγάτης), Παπαστεφάνου (70′ Κονόμη), Καλαγρής, Φτάκλας (46′ Πάπα), Αεράκης, Λενιού, Τσαγγάρης

giafkasports.gr