“Αγκάλιασε” την παραμονή η ΑΕΛ και… καταδίκασε τον Απόλλωνα Καλυθιών

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Α.Ε Λέρου (1-0 τον Απόλλωνα Καλυθιών) που μπορεί να αγχώθηκε μέχρι να πετύχει το γκολ αλλά κατάφερε στο 85’ να σκοράρει με τον Πλόχωρο, και έφτασε έτσι τους 21 βαθμούς καταδικάζοντας ουσιαστικά την ομάδα της Ρόδου σε υποβιβασμό.

Εικόνα

Η Α.Ε Λέρου έχοντας να αγωνιστεί και αρκετές ημέρες λόγω των αναβολών ήταν δύσκολο να βρει ρυθμό και παρόλο που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων δυσκολευόταν να απειλήσει με αξιώσεις την καλά οργανωμένη άμυνα του Απόλλων Καλυθιών.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Μιχάλη Τσάτσου προσπαθούσε κυρίως απ’ τα πλάγια να επιτεθεί και να ανεβάσει την απόδοση της με την ομάδα της Ρόδου να ψάχνει κυρίως στην κόντρα και στις στημένες φάσεις τον τρόπο για να απειλήσει τον Γκούτογλου.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι στην μεγαλύτερη του διάρκεια ήταν αρκετά μοιρασμένο αφού δεν υπήρχαν οι χώροι για να απειλήσουν οι δύο ομάδες και η ΑΕΛ γνωρίζοντας πως το «τρίποντο» σήμαινε παραμονή, πίεσε στο τελευταίο τέταρτο για το γκολ της νίκης με τον Αντώνη Πλόχωρο στο 85’ λυτρώνει την ομάδα του κάνοντας το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Τσάτσος, Πλόχωρος και Καρπάθιος ενώ απ’ τον Απόλλων Καλυθιών ξεχώρισαν οι Σαββούλης και Νικολός.

Διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Πατσιόπουλου, Μαυρουδή και Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Λέρου: Γκούτογλου, Καστής, Φουντουκάκης, Καρπάθιος, Γιαννουκάς, Τσάτσος, Ηλίας, Παπαχρήστου, Πλόχωρος, Φουντής, Μεραμπελιώτης.

Απόλλων Καλυθιών: Χρυσάνθης, Μοσχηδιού, Ταντίκης, Παπαδόπουλος, Σταυρής, Δανάς, Σαββούλης, Χατζηνικόλας, Χωρίτης, Νικολός, Αμερικάνος. 

giafkasports.gr