Λυκογιάννης: «Έπαιξε σε υψηλά στάνταρ ο Ολυμπιακός»

Το κακό ξεκίνημα του Κολοσσού έκανε πιο… εύκολο το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα των Ροδιτών. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη: 

«Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που είχαμε να παίξουμε με τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Γνωρίζαμε και σε αυτό το παιχνίδι πως η πίεση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, θα ήταν τεράστια για εμάς. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν είχαμε υπομονή, δεν σπάσαμε τις παγίδες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός έπαιξε σε πολύ υψηλά στάνταρ αμυντικά, είχαν διαβάσει εξαιρετικά το παιχνίδι και γνώριζαν ανά πάσα στιγμή τι έπρεπε να κάνουν. Στο δεύτερο ημίχρονο προσεγγίσαμε καλύτερα το παιχνίδι, νικήσαμε στο τρίτο δεκάλεπτο και θεωρώ πως παίξαμε καλύτερα γενικά στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, παίζουμε εκτός έδρας με ομάδες που παλεύουν για την παραμονή και εντός έδρας με ομάδες που κυνηγάνε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα πλέι οφ. Εύχομαι στον Ολυμπιακό και τον κόουτς καλή συνέχεια». 

Ο Βασίλης Τολιόπουλος, από τη μεριά του, είπε: «Ήταν ένα ματς που θέλαμε να το απολαύσουμε. Τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς με την Ελευσίνα».

sportfm.gr