Πέρασε αλώβητη από την Απολακκιά και περιμένει το ντέρμπι η Αναγέννηση Έμπωνας

Με επιτυχία στέφθηκε η επικίνδυνη έξοδος της Αναγέννησης Έμπωνας στην Απολακκιάς για να αντιμετωπίσει την τοπική Ασπίδα στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος). Οι «πράσινοι» χάρις σ’ ένα γκολ του Μανώλη Παπαχριστοδούλου στο… καλημέρα του ματς επικράτησαν με 0-1 και έμειναν στο -3 από τον πρωτοπόρο Απόλλων Απολλώνων, τον οποίο υποδέχονται στην έδρα τους την επόμενη αγωνιστική.

Δυνατά μπήκαν οι φιλοξενούμενοι στο παιχνίδι και κατάφεραν μόλις στο 8’ να κάνουν το 0-1 όταν ο Παπαχριστοδούλου με κεφαλιά «νίκησε» τον Κοντά και άνοιξε το σκορ.

Προσπάθησαν να ισορροπήσουν οι κόκκινοι, ωστόσο οι Μπονιάτες ήταν αυτοί που είχαν άλλες δύο- τρείς καλές στιγμές μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χωρίς όμως να βρουν δίχτυα.

Το παιχνίδι στην επανάληψη έγινε… ροντέο, ειδικά όσο πλησίαζε η λήξη του. Στο 75’ ο Στάππας είδε τον Κοντό να αποκρούει το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και οι γηπεδούχοι με το ψυχολογικό αβαντάζ λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο 90’ με τον Μπάτζιο που σούταρε άουτ από καλή θέση.

Διαιτησία:Ατσικνούδας, Σαρρής, Κασιώτης

Συνθέσεις:

Ασπίδα: Κοντός, Αγγελής, Γιαλός, Κοκκάρης, Γκόκας (70’ Σουλούνης), Σκουλούδης, Ζαράρης, Ράδος (46’ Μπάτζιος), Παπανικολάου, Ζαχαρίας, Ρόσι

Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Χατζηθεοδωράκης, Πεζουβανάκης, Χριστοδούλου (46’ Τσουκαλάς), Σφυράκης, Μπάκης, Κωνσταντάκης, Κώστας (70’ Χατζηγιαννάκης), Θαρρενός, Στάππας, Παπαχριστοδούλου