Επανήλθαν κεφάτοι και… πεντάσφαιροι οι «τοξοβόλοι»

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής λόγω των αναβολών, ο Ιάλυσος επέστρεψε στα γήπεδα φουριόζος επικρατώντας με 5-0 του Αντίμαχου στο γήπεδο Παστίδας σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(β’ όμιλος).

Το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερης κρητικής, καθώς οι ερυθροκίτρινοι μπήκαν με πατημένο το… γκάζι και «καθάρισαν» εύκολα τη νίκη.

Μόλις στο 15’ ο Σπάρταλης με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα του και οκτώ λεπτά αργότερα (23’) οι τυπικά γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους.

Δράστης ο Παπαδημήτρης που με κεφαλιά μετά από κεφαλιά- πάσα του Χατζηφούντα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πριν το ημίχρονο το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τον Χατζηλιόντα στο 38’ που με σουτ στο δεξί «παραθυράκι» από μακρινή απόσταση έγραψε το 3-0. Αυτό ήταν και το ομορφότερο γκολ της αναμέτρησης.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ήρθε και τέταρτο γκολ για τον Ιάλυσο, αφού στο 53’ ο Γκινής με κοντινή προβολή σημείωσε το 4-0, έπειτα από σέντρα του Χατζηφούντα.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό μετά από μπαλιά του Σπάρταλη και πλασέ του Μπελεβέτη μέσα από την περιοχή.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Σαρρής, Στεφανάκης

Συνθέσεις:

Ιάλυσος:Λουτριώτης, Παπαδημήτρης, Μπελεβέτης, Παφιάκης (50’ Χειμωνέττος), Ρεκλείτης (60’ Αθανασίου), Σταυλάς, Καρπαθάκης, Χατζηφούντας, Χατζηλιόντας (65’ Μαθιός), Σπάρταλης, Γκινής

Αντίμαχος:Μιχαλάκης, Κουρής, Γκουντελίτσας (46’ Καλούδης), Ανδρογιώργης, Σκαλέρης (60’ Γιαλεσάκης), Μπίλλης Γ., Συνεσίου Γ., Μπεκιρλάρι (46’ Φούσκας), Πης, Μπίλλης, Κατσαρός