Λυκογιάννης: «Έπρεπε να χάσουμε»!

Έντονα παράπονα -αφήνοντας σαφείς αιχμές- είχε από τους δύο διαιτητές ο Άρης Λυκογιάννης μετά την ήττα του Κολοσσού από τον Πανελευσινιακό, με τον προπονητή των Ροδιτών να δηλώνει πως η ομάδα του «έπρεπε να χάσει». 

«Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα για τη νίκη της. Θα ήθελα να σχολιάσω σε δύο σκέλη το ματς. Το ένα έχει να κάνει με τον τρόπο και την αντιμετώπιση στο δεύτερο ημίχρονο από τη διαιτησία, καθώς έπρεπε να χάσουμε! Έχουμε φρικτά παράπονα από τους κ.κ. Γεωργιάδη και Ξενινάκη, ειδικά από τον τρόπο που σφύριξαν στο δεύτερο ημίχρονο. Το δεύτερο σκέλος είναι το αγωνιστικό. Κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στο τρίτο δεκάλεπτο, με λάθος επιλογές, καθώς επιτρέψαμε στην Ελευσίνα να ροκανίσει τη διαφορά. Στη συνέχεια ηρεμήσαμε, επιστρέψαμε, αλλά και εκεί υπάρχουν φάσεις που μπορούν να συζητηθούν. Καλή συνέχεια στην Ελευσίνα και στον κόουτς», δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης

Από την πλευρά του, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είπε: «Συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για τη νίκη. Ξέραμε πως έχει δυνατή έδρα και πως δεν θα χαριζόταν. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν μέσα στο πλάνο μας και παίξαμε καλά. Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε μιλήσει για την αντίδραση της Ελευσίνας, αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι όσο έπρεπε και έτσι ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Εμείς συνεχίζουμε, καθώς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και ελπίζω να τα καταφέρουμε στο τέλος».