Κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό από τον Αστέρα Μασσάρων

H ξέφρενη πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας  BlueStarFerries, έχει απομακρύνει οριστικά τους Μασσαρενούς από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και η ομάδα αύριο (15.15) αντιμετωπίζει σ’ ένα ενδιαφέρον ματς για την 17η αγωνιστική τον Φοίβο Κρεμαστής.

Το γήπεδο Μασσάρων φοράει τα γιορτινά του σε ακόμη ένα ματς και η διοίκηση του συλλόγου, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές καλούν το φίλαθλο κοινό του χωριού και όχι μόνο να δώσουν το παρών στις εξέδρες και να στηρίξουν την προσπάθεια.

Άλλωστε αξίζει να παρακολουθήσει κανείς τον φετινό Αστέρα του Κώστα Παπαδόπουλου που προσφέρει ωραίο θέαμα σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αν και τα περισσότερα παιχνίδια έχουν θετικό… πρόσημο για τους κυανόλευκους.

Το όνομα του αντιπάλου είναι αρκετά… εμπορικό, αφού οι Κρεμαστενοί διαθέτουν τα τελευταία χρόνια μια εξαιρετική ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο, οπότε όλα συνηγορούν στο να γίνει ένα πολύ καλό ματς που θα ευχαριστήσει τους φίλους που θα βρεθούν στο γήπεδο.

Άπαντες είναι στην διάθεση του προπονητή τους από πλευράς Μασσαρενών που θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό μέσα στο «σπίτι» τους για να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη μαζί με τους φιλάθλους τους.