Έμειναν στο “Χ” και… ψηλά στην βαθμολογία

Στην 3η θέση της βαθμολογίας παρέμεινε ο ΑΟ Δικαίου αλλά δεν κατάφερε να αυξήσει την διαφορά τους απ’ τον Κλεάνθη αφού έμεινε στο 1-1 στο ματς που έγινε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Πυλίου. Καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο οι κυανόλευκοι, μετά το γκολ του Κλεάνθη ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν ισοφάρισαν και έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το «τρίποντο» αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Ο Δίκαιος μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε μόλις στο 1ο λεπτό να απειλήσει όταν μετά την σέντρα του Τριμμάτη η κεφαλιά του Μάκη Μποϊλή πέρασε άουτ με τον Κλεάνθη να ισορροπεί και να απειλεί στο 24’ με το σουτ του Σκόρπου να περνά λίγο έξω απ’ το αριστερό δοκάρι του Ντιμιτρίεβιτς και από εκείνο το σημείο μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πατήσουν με αξιώσεις την αντίπαλη περιοχή.

Με το ξεκίνημα το δευτέρου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με τον Λευτέρη Πλαγγέντη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σωτίρι και να πλασάρει τον Ντιμιτρίεβιτς για το 0-1.
Παρόλο που οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και κατάφεραν μόλις στο 63ο λεπτό να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Μάκη Μποϊλή να μπαίνει απ’ τα αριστερά να κάνει την παράλληλη πάσα και τον Μαριά να ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους.
Στο τελευταίο τέταρτο οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ με τον Μαριά και τον Δρόσο να απειλούν την εστία του Χειμωνέττου αλλά το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα. 
Καλύτεροι απ’ τον ΑΟ Δικαίου οι Μαριάς και Βακουφτσής ενώ απ’ τον Κλεάνθη ξεχώρισαν οι Πλαγγέντης Λ. και Σκόρπος.
Καλή η διαιτησία των Δημαράκη, Καραμούτα και Στάμου.
Συνθέσεις:
ΑΟ Δικαίου: Ντιμιτρίεβιτς, Βακουφτσής, Τριμάτης, Θεοδώρου, Σωτίρι, Κουρζής (48′ Βλαντιμίροφ), Φυτάς, Μαριάς, Χατζησουλειμάν (78′ Κεφαλιανός ), Μποιλής, Οικονόμου (48′ Δρόσος)
Κλεάνθης Παραδεισίου: Χειμωνέτος, Σουρωνιάτης, Τριανταφύλλου, Καρίκης, Γιαννικός (91′ Μπαιγιολάβι), Γρηγοριάδης, Κορκίδας, Δράκος, Πλαγγέντης Ε(71′ Ατσικνούδας), Σκόρπος, Ατσίδης(80′ Κεβάνι)
giafkasports.gr