Αρκετές συλλήψεις από την αστυνομία και πάλι

 

Η Αστυνομία κάνει συλλήψεις σε καθημερινή βάση. Γεμάτο και αυτή τη φορά το αστυνομικό δελτίο.

-Σύλληψη (1) ημεδαπού για  παρεμπόριο στη  Ρόδο  

Στις 22-2-2015 το βράδυ συνελήφθη στην Κρεμαστή Ρόδου από περιπολούντες αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 23χρονος ημεδαπός γιατί ύστερα από έλεγχο σε σταθμευμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 72 είδη ενδυμάτων – υποδημάτων, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνωστών εμπορικών οίκων.

-Σχηματισμός δικογραφίας για κλοπή στη Ρόδο

Στις 23-2-2015 καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου ότι στις 22/23-2-2015 άγνωστος δράστης παραβίασε κατοικία ημεδαπών και αφαίρεσε τιμαλφή, χρήματα και προσωπικά έγγραφα. Διενεργείται έρευνα.

-Σύλληψη (2) ημεδαπών για  κλοπή στη Ρόδο    

Στις 23-2-2015 το απόγευμα

συνελήφθησαν στην πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου δυο 18χρονοι και ένας 20χρονος, ημεδαποί Ρομά, γιατί όπως εξακριβώθηκε αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπής 9 μονάδες κλιματισμού.

Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν φορτωμένα σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ανοικτού τύπου και αποδόθηκαν στη δικαιούχο, ενώ το όχημα κατασχέθηκε.

-Σύλληψη (1) ημεδαπού για οπλοκατοχή στη Ρόδο    

Στις 23-10-2014 το απόγευμα συνελήφθη στην Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ.

23χρονος ημεδαπός γιατί βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα αεροβόλο τυφέκιο και 369 βολίδες αεροβόλου όπλου.

Σύλληψη (1) ημεδαπού για κατοχή πλαστών χαρτονομισμάτων Κω      

Στις 21-2-2015 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω 30χρονος ημεδαπός γιατί είχε στην κατοχή του δέκα πλαστά χαρτονομίσματα ονομαστικής αξίας των 10€ με σκοπό να τα θέσει σε κυκλοφορία. Τα πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.

Σύλληψη (1) μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω

Στις 23-2-2015 το απόγευμα συνελήφθη στην πόλη της Κω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.