Νέα συνεργασία για την προβολή του Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία του με την κ. Εμμανουέλα Αραμπατζή, η οποία αναλαμβάνει υπεύθυνη στο τμήμα marketing και διαφήμισης της ομάδας μας. Η κ. Αραμπατζή θα ασχοληθεί με το κομμάτι της προβολής και διαφήμισης του Γ.Σ. Δωδεκάνησος και ήδη έχει πιάσει δουλειά δηλώνοντας απόλυτα ικανοποιημένη με τη συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. «Είναι κάτι πρωτόγνωρο αλλά πολύ σημαντικό για μένα η συνεργασία μου με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος. Θαυμάζω πραγματικά την προσπάθεια που κάνουν όλα τα παιδιά και η διοίκηση και από την πρώτη στιγμή μου άρεσε η προοπτική της συνεργασίας μας. Θα προσπαθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για την καλύτερη διαφήμιση και προβολή της ομάδας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος.
Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος επίσης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι στις αρχές Απριλίου θα είναι η επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου (www.dodekanisoswbc.gr), με την οποία ασχολείται η κ. Εμμανουέλα Αραμπατζή και θα εμπεριέχει χρήσιμες πληροφορίες, φωτογραφίες και τα στοιχεία του συλλόγου μας στο μπάσκετ με καρότσι.
«ΕΛΑΤΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ»…
Η διοίκηση του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, η τεχνική ηγεσία και οι αθλητές του συλλόγου απευθύνουν κάλεσμα σε όλο το φίλαθλο κόσμο να δώσει το «παρών» στα δύο φιλικά παιχνίδια με το Μαρούσι, το προσεχές σαββατοκύριακο. Το πρώτο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κρεμαστής (Σάββατο 18:00) και το δεύτερο το πρωί της Κυριακής (11:00) στο «Βενετόκλειο». Η παρουσία σας θα δώσει δύναμη στους αθλητές μας εν όψει της παρουσίας τους στους αγώνες της Ευρωλίγκας που θα διεξαχθούν τον Μάρτιο στην πόλη Yalova της Τουρκίας.