Πετούσαν… φωτιά τα «ελάφια» με μπροστάρη τον Τσιούνη

Στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries (β’ όμιλος), η Ρόδος δεν είναι κανένα απολύτως πρόβλημα στο Δημοτικό Στάδιο ενάντια στον Ποσειδώνα και συνέτριψε με 7-1 τους Καρπάθιους. Μεγάλος πρωταγωνιστικής ο Απόστολος Τσιούνης που σκόραρε τέσσερις φορές και έκανε άνω- κάτω την άμυνα των φιλοξενούμενων που πάντως σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κλείστηκαν στην άμυνα τους και θα μπορούσαν να είχαν βρει κι άλλη φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, πέρα από το γκολ της τιμής.

Μετά από 16 λεπτά παιχνιδιού, ο Γιωργάς έκανε την σέντρα και το Τσιούνης από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-0, προτού ο ίδιος παίκτης στο 32’ με κεφαλιά σημειώσει το 2-0, αξιοποιώντας την σέντρα του Σταμάτη Καντιμοίρη.

Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, η Ρόδος πέτυχε και τρίτο τέρμα. Στο 43’ ο Τσιούνης εκμεταλλεύτηκε και πάλι την σέντρα του Σταμάτη Καντιμοίρη, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και πάλι με κεφαλιά για το προσωπικό του χατ- τρικ.

Με την έναρξη της επανάληψης, ο Ποσειδών μείωσε σε 3-1 στο 48’ χάρις το αυτογκόλ του Κακαζούκη που προσπάθησε να απομακρύνει την μπάλα, αλλά την έστειλε στο βάθος της εστίας του Ψωμιάδη.

Μάλιστα οι Καρπάθιοι που αναθάρρησαν και απέκτησαν ψυχολογία, θα μπορούσαν να είχαν μειώσει ακόμη περισσότερο στην φάση του 55’, αλλά ο Παβέλης στο τετ α τετ «νικήθηκε» από τον γκολκίπερ των «ελαφιών».

Το τελευταίο διάστημα του παιχνιδιού άνηκε στην Ρόδο που πέτυχε τέσσερα τέρμα και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Αρχικά στο 75’ ο Βογιατζηδάκης έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, μετά την κόντρα με τον τερματοφύλακα Γαλάνη που αρχικά είχε κάνει την απόκρουση και μ’ αυτό τον τρόπο έγινε το 4-1.

Εν συνεχεία ο Παυλίδης στο 83’ με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το 5-1. Στην συγκεκριμένη φάση είχε προηγηθεί το δοκάρι του Αλεξανδρίδη.

Στο 86’ η Ρόδος είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς με τον Παυλίδη, αλλά και πάλι στην επαναφορά οι παίκτες του Σκούνα βρήκαν τον τρόπο να σκοράρουν. Στην προκειμένου περίπτωση ήταν ο Τσιούνης που έγραψε το 6-1 που σκόραρε για τέταρτο φορά στο ματς.

Το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους έβαλε στο 90’ ο Παυλίδης από κοντά και διαμόρφωσε το τελικό 7-1 για την Ρόδο που συνεχίζει να προπορεύεται στον βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου.

Διαιτησία: Πατσιόπουλος, Καραγιάννης, Κασιώτης

Συνθέσεις:

Ρόδος: Ψωμιάδης, Θεοδωρέλλης, Καντιμοίρης Στ., Καλημέρης, Δήμας (75’ Κουρέττας), Τρίγκας, Τσιούνης, Παυλίδης, Γιωργάς (62’ Σίμου), Ευγενικός (70’ Αλεξανδρίδης), Κακαζούκης

Ποσειδών: Γαλάνης Γ. (82’ Γαλάνης Μ.), Χριστόπουλος, Μακρυμανώλης (65’ Κρητσιώτης), Φουντής, Βογιατζηδάκης, Κούλα, Μπαϊραμάι, Παβέλης, Σπανός, Νασόπουλος, Μαντικός