Τιμωρία έδρας για Ιππότες και δύο αγωνιστικές στον Γιώργο Ορφανίδη

Η στέρηση του δικαιώματος να αγωνιστεί στην έδρα τους για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι, είναι η τιμωρία των Ιπποτών από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΔ. Δύο αγωνιστικές τιμωρία για τον προπονητή του Αστέρα Παστίδας, Γιώργου Ορφανίδη και οκτώ για τον Αποστολάτο, εκπρόσωπο των Παστιδενών. 

Αναλυτικά:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟΛΟΓΙΩΝ 

ΦΑ ΑΣ ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ -ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤ της 11/2/2015 
Επιβάλλει στο Σωματείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΣΤ. Την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και χρηματικό πρόστιμο πενήντα /50/ Ευρώ. 
Στους αναγραφόμενους στο ΦΑ ΧΡ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ εκπρόσωπο -Γ Ορφανίδη προπονητή την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγων/κούς χώρους για τον ΧΡ.ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ εκπρόσωπο ,οκτώ /8/ αγων/κές και χρηματικό πρόστιμο ογδόντα /80/ ευρώ ,για τον Γεωργ. ΟΡΦΑΝΙΔΗ προπονητή δύο /2/ αγων/κές και χρηματικό πρόστιμο τριάντα /30/ Ευρώ./Αρθρο 15 παρ.4-Αρθρο 11 παρ.2 του Π.Κ. 
ΦΑ ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ -ΑΕΡΑ της 11-2-2015 
Επιβαλλει στο Σωματείο ΑΣ ΙΠΠΟΤΕΣ 
Την πειθαρχική ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για μία /1/ αγων/κή και χρηματικό πρόστιμο εκατόν πενήντα /150/ Ευρώ. 
/Αρθρο 15 παρ.8 περ.δ και άρθρο 15 παρ.8 περ.α του Π.Κ.) 

ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ ΝΙΣ.-ΕΥΚΛΗΣ 11η αγων/κή 
Η Π.Ε. αποφαίνεται ότι η αδυναμία προσέλευσης της ομάδας του ΕΥΚΛΗ στον ως άνω αγώνα δεν οφείλεται σε υπαιτιότητα της.(Άρθρο 17 παρ.3 του ΚΑΠ) 
Απαλλάσσει την ομάδα του ΕΥΚΛΗ από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επαναορισμό του μη τελεσθέντος αγώνος μέσα σε χρονικό διάστημα εντός δέκα πέντε /15/ ημερών από της παρούσης απόφασης, σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 21 παρ.1 περ.α του ΚΑΠ. 
Χρηματικά πρόστιμα καταβλητέα μέχρι 26/3/2015 /Αρθρο 33 παρ.1 του Π.Κ./