Το ντέρμπι της Έμπωνας κρίθηκε νωρίς και πήρε… φωτιά η κορυφή

Συγκάτοικοι πλέον στην πρώτη θέση του β’ ομίλου της Β’ κατηγορίας βρίσκονταν οι Αναγέννηση Έμπωνας και Απόλλων Απολλώνων, αφού οι πράσινοι επικράτησαν στην έδρα τους με 1-0 στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής.

Μόλις στο 6ο λεπτό ο Παπαχριστοδούλου ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του και το 1-0 έμελε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφού δεν άλλαξε κάτι μέχρι το φινάλε.

Πάντως οι Απολλωνιάτες διαμαρτυρήθηκαν προς τον διαιτητή και τον επόπτη για την κατοχύρωση αυτού του γκολ, αφού υποστηρίζουν πως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ-σάϊντ.

Παρά τις προσπάθειες που έγινε από τους ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων, οι Μπονιάτες αναδείχθηκαν νικητές στον… βούρκο του κάκιστου αγωνιστικού χώρου που επηρεάστηκε σημαντικά από την κακοκαιρία.

Διαιτησία: Γιαννουκάς, Μπερδεμπές, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Χατζηθεοδωράκης, Πεζουβανάκης (90’ Γιασιράνης), Τσουκαλάς, Χριστοδούλου (85’ Χατζηγιαννάκης), Κωνσταντάκης, Στάππας, Μπάκης, Κώστα (60’ Σφυράκης), Θαρρενός, Παπαχριστοδούλου

Απόλλων: Μακαρούνας Γ., Καρπάτσης, Διακαναστάσης (90’ Σαράντης), Μπαϊράμης, Ισκάς, Γεωργίου, Πλάτσης, Μακαρούνας Ν., Κυριαζάκος (55’ Κατσούλης), Παλάζης, Σαπαλίδης