Ανατροπή… σωτηρίας από τον Νηρέα στο Γεννάδι

Παρότι βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο μόλις στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, ο Νηρέας έδειξε χαρακτήρα στο γήπεδο Γενναδίου και γύρισε το παιχνίδι επικρατώντας με 1-3 της τοπικής Ομόνοιας στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας.

Με αυτούς τους τρείς βαθμούς, η ομάδα της Κρεμαστής πήρε σημαντική βαθμολογική… ανάσα και ξέφυγε τρεις βαθμούς από τον Πολυβώτη και τον Ατρόμητο που βρίσκονται στις δύο τελευταίες θέσεις του ομίλου. Αντίθετα έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμα περισσότερο η Ομόνοια Γενναδίου στην προσπάθεια της για άνετη παραμονή.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά πάντως για την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό της συνάντησης ο Παναγιώτης Καρασάββας έκανε το 1-0 για την Ομόνοια.

Όσο περνούσε η ώρα, ο Νηρέας προσπαθούσε να βρει την απάντηση στο γρήγορο γκολ των γηπεδούχων και η ισοφάριση ήρθε στο 35’ με σκόρερ τον Λιαμή που έκανε το 1-1 που ήταν το αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο.

Καταιγιστικός και αποφασισμένος ο Νηρέας στην επανάληψη, έφτασε στο 65’ σε δεύτερο γκολ, καθώς ο νεοεισελθόν στον αγωνιστικό χώρο, Κουτσουμπάρης βρήκε δίχτυα για το 1-2 και το προβάδισμα της ομάδας του που καθάρισε το «τρίποντο» στο 80’ με το τέρμα του Καρτάλη και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 στο Γεννάδι.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Καρκαλιανίδης, Βασιλείου

Συνθέσεις:

Ομόνοια: Κρητικός, Χατζηκώστας, Μπαϊράμης Σκ., Πιζήμολας Ι., Καρασάββας Π., Ανανιάδης, Κωνσταντόπουλος, Χατζηκώστας Κ., Πιζήμολας Σ., Πιζήμολας Α. (60’ Βενετσάνος), Μπαϊράμης Στ.

Νηρέας: Κοσμάς, Αλαβάνος, Ζούρδης (46′ Κουτσουμπάρης), Καρίνος, Καβάζης , Στούρης, Αλαφάκης, Καρτάλης, Χειμωνέττος, Κουδούνης, Λιαμής (80’ Βολιτάκης)