Αντρίκεια… άλωση της Διμυλιάς από τον Ροδιακό των δέκα ποδοσφαιριστών

Παιχνίδι όπου ο νικητής έπαιρνε… έξι πόντους στην «μάχη» της παραμονής διεξήχθη στο γήπεδο Διμυλιάς ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Ροδιακό, με τους φιλοξενούμενους που έπαιξαν για μισή ώρα με παίκτη λιγότερο, να παίρνουν τη νίκη με 0-1 στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής (α’ όμιλος- Β’ κατηγορία).

Ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη η ομάδα της Ρόδου, ενώ οι πράσινοι έμειναν στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα, αφού ο… συγκάτοικος τους Πολυβώτης έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και το ενδιαφέρον διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε στο φίλαθλο κοινό.

Μάλιστα το γκολ που έκρινε την έκβαση της αναμέτρησης, επιτεύχθηκε στο 75’ (0-1) με «δράστη» τον Χρυσοχόο που με κεφαλιά, χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο για την ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το 60’ ο Ροδιακός αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Κλάψη για έντονη διαμαρτυρία.

Διαιτησία: Ωραιόπουλος, Σταυρούλιας, Πιτσάρη

Συνθέσεις:  

Ατρόμητος: Ζααλούκ, Αρφαράς, Κρητικός, Μεγαλούδης (65’ Φλεβάρης), Θυριάκης, Μετσιάνης, Ρουμελιώτης (90’ Καρίκης), Ντερομενάης, Καραμαλέγκος, Νουρεδίν (50’ Ζουρούδης), Κουνιός

Ροδιακός: Κνιφάτι, Χαλκιάς, Γαλουζής, Τσακίρης, Αντωνιάδης, Κλάψης, Μαλλιάκας (90’ Καλιακάτσος), Κοντουδιός (80’ Μπιλιάς), Ζαμαντάκης, Χρυσοχόος, Τσιμπούκας (80’ Πουλής)