Νίκες των φαβορί και αμετάβλητη η κατάσταση στην Γ’ κατηγορία

Χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της τρίτης τοπικής κατηγορίας του νομού μας, αφού τα φαβορί πήραν τα «τρίποντα» στα παιχνίδια τους για την 13η αγωνιστική και η κατάσταση έμεινε αμετάβλητη στον βαθμολογικό πίνακα. Συγκατοικούν Πολύστρατος, Δαμάγητος στην κορυφή και οι Άρης 2013, Τήλος ακολουθούν.

Το δυσκολότερο έργο βάσει προγράμματος το είχε ο Πολύστρατος που υποδέχονταν την Δήμητρα Δαματριάς, αλλά μετέτρεψε σε… περίπατο το ντέρμπι και με το 5-2 πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Εύκολο απόγευμα είχε και ο Δαμάγητος που επικράτησε άνετα με 3-0 ενάντια στον Ήλιο, παραμένοντας στην πρώτη θέση μαζί με τους Λαερμενούς.

Αντίθετα, δύσκολη ήταν η νίκη που πέτυχε ο Άρης 2013 κόντρα στον Ταξιάρχη με σκορ 1-0, ωστόσο όπως και να’ χει το νεανικό συγκρότημα των Αρχαγγελιτών συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του και βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Από την Παρασκευή, η Τήλος επικράτησε με 0-3 της Νίκης Ρόδου και βρίσκεται στην τέταρτη θέση με ματς λιγότερο, ενώ με το εντυπωσιακό 1-5 η Αδελφοσύνη πέρασε από την έδρα του Δωριέα και ανέβηκε στην μέση της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στην Γ’ κατηγορία:

Πολύστρατος- Δήμητρα Δαματριάς 5-2

Δαμάγητος- Ήλιος 3-0

Άρης 2013- Ταξιάρχης 1-0

Νίκη Ρόδου- Τήλος 0-3

Δωριέας- Αδελφοσύνη 1-5

Ρεπό: Αλθαιμένης