Πέρασμα του ΑΟ Δικαίου από την Αντιμάχεια

Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ο ΑΟ Δικαίου επικράτησε με 1-3 του Αντίμαχου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries και έφτασε τους 33 βαθμούς αφήνοντας τον Αντίμαχο στους 25. Οι «κόκκινοι» έχουν το ματς με την Αρχίπολη που παίρνουν εύκολα τους τρεις βαθμούς και θέλουν νίκη με τους καταδικασμένους Ιππότες για να μπουν σε περιπέτειες σε ότι αφορά την παραμονή.

Οι κυανόλευκοι ήταν καλύτεροι απ’ την αρχή του παιχνιδιού και κατάφεραν με τον Μαριά που αγωνίστηκε ως προωθημένος να πετύχουν μόλις στο 10’ το 0-1 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού να γράφει το 0-2 και να βάζει σε θέση οδηγού τον ΑΟ Δικαίου που πήγε στο ημίχρονο με «μαξιλαράκι ασφαλείας» τα δύο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αντίμαχος για ένα τέταρτο ήταν δραστήριος, πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μείωσε στο 62’ με τον Τσατσακλά όμως μόλις δύο λεπτά αργότερα ο Γιώργος Φυτάς έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων κάνοντας το 1-3 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού απ’ το 70’ και μετά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. 

Από τους νικητές καλύτεροι οι Μαριάς (κορυφαίος του ματς) ,Χατζησουλειμάν, Κουρζής και Βλαντιμίροφ, ενώ από τον Αντίμαχο προσπάθησαν οι Μποιλής Ζ,Κορκής και Μπεκιρλάρι.

Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Στάμος και Καραμούτας.

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Καράλιαμης, Γκουντελίτσας, Κορκής, Κατσαρός (65′ Ανδρογιώργης), Ατσαλάκης, Μπεκιρλάρι, Πης, Μποιλής, Συνεσίου Γ., Ζιώγας ( 56’ Τσατσακλάς)

ΑΟ Δικαίου: Ντιμιτρίεβιτς, Σωτίρι, Μαριάς, Θεοδώρου (21’ λ.τ Φυτάς), Δρόσος, Χατζησουλειμάν, Κουρζής, Βλαντιμίροφ, Μποιλής (64′ Οικονόμου) , Τριμμάτης (82′ Τηνιακός), Βακουφτσής

giafkasports.gr