Πήρε το ντέρμπι του α’ ομίλου και έμεινε στην κορυφή ο Ευκλής

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του πρώτου ομίλου για την Β’ κατηγορία ήταν ο Ευκλής που πέρασε νικηφόρα με 1-3 από το ΕΑΚ επικρατώντας της Κατταβιάς στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής.

Τα δύο γρήγορα τέρματα του Τομάζου στο 5’ (0-1) και στο 10’ (0-2) έδωσε… αέρα δύο τερμάτων στους Σορωνιάτες που έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

Παρά την μείωση του σκορ με τον Νίκα στο 65’ (1-2) για την Κατταβιά, οι πράσινοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο φινάλε και με τον Σχοινάκη στο 75’ και σφράγισαν τη νίκη (1-3) που τους διατηρούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι η μπάλα παίζοντας πάνω- κάτω με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, με τον Σαββάκη στο 90’ να αποκρούει πέναλτι του Αζίζ.

Διαιτησία: Παπαγιαννίδης, Χαρισμανίδης, Μαυρουδής

Συνθέσεις:

Κατταβιά: Πεστλίκης, Μερκούρης, Μπουμπουλάκης, Παντελίδης, Τόσκα (75’  Κουμπιάδης), Κιάρι, Κουλουριώτης, Αζίζ, Νίκας, Σαχίνης (65’ Ροδίτης), Γκλάβας (80’ Στεφανάκης)

Ευκλής: Σαββάκης Μ.Σ., Λαμπρόπουλος, Παναγιώτου, Γκαρής, Σαββάκης Α.Σ., Κούρλιος (85’ Καρακόπουλος), Κρομμύδας, Παπαστεργής, Μπερετούλης (80’ Λαππάκης), Μήτρου, Τομάζος (65’ Σχοινάκης)