Στον Καλυμνιακό το ντέρμπι των “σφουγγαράδων”

Στην 7η θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Καλυμνιακός που επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι της Καλύμνου με 3-1 του Α.Ο Βαθύ. Οι γηπεδούχοι σε ένα ωραίο και ανοιχτό παιχνίδι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και πήραν το «τρίποντο» αλλά και ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Μόλις στο 22’ ο Φράγκος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που στο πρώτο ημίχρονο έδειχναν να πατούν καλύτερα στο ματς και να προσπαθούν κυρίως απ’ τα πλάγια να απειλήσουν με το Βαθύ να ισορροπεί στο τελευταία δεκάλεπτο.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Λελέκης έφερε το ματς στα ίσια για το Βαθύ αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Κλειδαράς έδωσε και πάλι προβάδισμα στην ομάδα του κ. Βεζυρόπουλου με τον Τρικοίλη στο 82’ να διαμορφώνει το τελικό 3-1. Με δέκα ποδοσφαιριστές το ματς το Βαθύ αφού στο δεύτερο γκολ ο Κουλλιάς διαμαρτυρήθηκε στον Αντωνά, εκείνος του έδειξε την κίτρινη κάρτα και αμέσως την κόκκινη αφού πίστεψε λανθασμένα πως είχε ήδη μία. 

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Κοτσάνης, Χατζηδάκης και Τρικοίλης Γ. ενώ απ’ το Βαθύ ξεχώρισαν οι Βρουβής, Λελέκης και Σαγρές.

Με λάθη οι Αντωνάς, Ορφανός και Μοσχάτος.

Συνθέσεις: 

Καλυμνιακός: Ζερβός, Κοτσάνης, Κλάψης, Φράγκος, Χατζηδάκης, Κάννης, Τρικοίλης Γ., Ηλιάδης (87′ Χουρδάς Σ.), Κατσαρής, Κοκκινίδης (92′ Κλεούδης), Κλειδαράς (70′ Καμπούρης)

Α.Ο Βαθύ: Αμοργίνος, Καμπούρης (35’ Καρράς), Κουλλιάς, Φέκκας, Αλαχούζος, Βρουβής, Κόττορος (60’ Σάντος), Μουσσάς, Λελέκης, Σαγρές, Αλαχούζος Γ. (55’ Ασπράς)

giafkasports.gr