Στο… ρελαντί η Δόξα Ψίνθου

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και σκοράροντας δύο φορές στην επανάληψη, η Δόξα επικράτησε με 2-0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο γήπεδο Ψίνθου και έμεινε ψηλά στην βαθμολογία, σε αντίθεση με τους κυανοκίτρινους που δυσκολεύει περισσότερο το… έργο τους και «βλέπουν» την παραμονή να απομακρύνεται αισθητά.

Καλύτερη η γηπεδούχος ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, βρήκε απέναντι μια πολυπρόσωπη άμυνα των Καλυθενών που διατήρησαν το μηδέν στην άμυνα τους.

Δεν κατάφεραν ωστόσο να πράξουν το ίδιο και στην επανάληψη, αφού στο 55’ ο Πλύγκος μετά από μπαλιά του Καρίκη, σημείωσε το 1-0 για τους βυσσινί που πήραν προβάδισμα.

Έγινε κάπως πιο… ζωηρό επιθετικά το συγκρότημα του Δημήτρη Σαλπιγκτίδη, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Αντίθετα, η ομάδα του Μιχάλη Μανωλά με γκολ του Λυριστή στο 87’ έγραψε το 2-0 και κλείδωσε τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Διαιτησία: Ατσικνούδας, Μοσχάτος, Πιτσάρη

Συνθέσεις:

Δόξα: Τόππος, Στελλάς, Ορφανός Χρ. (46’Ρουμελιώτης), Ορφανός Β., Κωστομοίρης, Παπανικολάου, Μπαρμπαντώνης, Οχτάρας, Καρίκης, Λυριστής, Πλύγκος (70’ Χατζηνικόλας)

Απόλλων: Ηλίας, Σταυρής, Νικολός, Μοσχιδίου, Αμερικάνας, Παπαδόπουλος, Δανάς, Κυριακίδης, Ταντίκης, Χωρίτης, Σπαχίου