Τεράστιο… βήμα παραμονής για το Ροδίων Άθλησις

Δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη σημείωσε το Ροδίων Άθλησις που στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Α2 βόλεϊ ανδρών, επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Απόλλωνα και «σκαρφάλωσε» πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μετά τη νίκη επί των Ελληνικών Ναυπηγείων στο κλειστό του Ροδίων Παιδεία, ακολούθησε η ήττα στα Χανιά από την τοπική ομώνυμη ομάδα που… έριξε και πάλι το συγκρότημα του νησιού μας κάτω από την γραμμή της σωτηρίας.

Παίζοντας σήμερα με πάθος, οι παίκτες του Αντωνιάδη πήραν τους βαθμούς της νίκης ενάντια σ’ ένα ιστορικό σωματείο και «ανέπνευσαν» ξανά, ατενίζοντας με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον τους στην κατηγορία.

Δυνατά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο σετ και κατάφεραν να το «καθαρίσουν» σχετικά εύκολα (25-21), ενώ το ίδιο εύκολα (17-25) πήραν το δεύτερο σετ οι Απολλωνίστες που ισοφάρισαν σε 1-1 σετ.

Ντέρμπι εξελίχθηκε στο τρίτο σετ, αλλά με ψυχραιμία στα καίρια σημεία, η ομάδα του νησιού μας πήρε το σετ (25-23) για το 2-1 και τελείωσε το παιχνίδι στο επόμενο σετ (25-23), πανηγυρίζοντας την σπουδαία νίκη.

Τα σετ: 25-21 (1-0), 17-25 (1-1), 25-23 (2-1), 25-22 (3-1)

Ροδίων Άθλησις: Μακρής Ν., Γιώτης Δ., Δεληγιώργης Α., Προδρομίδης Β., Κοκολάκης Ε., Κοτίτσας Δ., Μοσχούς Χ., Γκένοφ Ν., Μαυράκης Κ., Καρύδας Ι., Τσακογιάννης Ι., Καρπαθάκης Κ.