Απομακρύνθηκε και… απομάκρυνε ο Άγιος Ισίδωρος που επιβλήθηκε της Χάλκης

Σπουδαία νίκη που τον απομακρύνει από… περιπέτειες σχετικά με την παραμονή του πήρε ο Άγιος Ισίδωρος που επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 της Χάλκης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής (α’ όμιλος, Β’ κατηγορία), ωστόσο παράλληλα απομάκρυνε και τους Χαλκίτες από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Πιο κοντά στην πρώτη θέση θα μπορούσε να φτάσει η ομάδα του Άγγελου Φραγκάκη με νίκη σήμερα στην έδρα του Αγίου Ισιδώρου, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν άλλη… άποψη και με δικό τους «τρίποντο» βλέπουν να ξεφεύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Στο 12ο λεπτό ο Χαρτοφύλλης έβαλε σε θέση οδηγού τον «Άγιο», γράφοντας το 1-0 και στο 20’ έπειτα από προσπάθεια του Γεωργαλλή και κόντρα σε αντίπαλο αμυντικό, σημειώθηκε το 2-0 που ήταν σκορ πρώτου ημιχρόνου.

Αντέδρασε η Χάλκη στην επανάληψη και μείωσε σε 2-1 με σκόρερ τον Μπιζάτη στο 75ο λεπτό που έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι.

Τα πάντα τελείωσαν στο 88’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Χαρτοφύλλη που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και «σφράγισε» μια σπουδαία νίκη για την ομάδα του.

Διαιτησία: Κυρίτσης, Λαζός, Μπερδεμπές

Συνθέσεις:

Άγιος Ισίδωρος: Χαλκιόπουλος, Ταμπουράς, Δημητράκης, Στελλάς, Σάββενας Ε., Καλαϊτζής (80’ Βονάκης), Χατζησάββας, Γεωργαλλής, Νάνι, Σάββενας Στ., Χαρτοφύλλης (90’ Μόσχος)

Χάλκη: Ματακάκης, Κωστίδης, Κυπραίος, Δράμης, Τσοπανάκης, Μπιζάτης, Τσιπιζίδης, Τσιώνης, Αποστολόπουλος (65’ Φυντικάκης), Παπαλαζάρου, Σαρρίκος (85’ Σπάτα)