Κιτρινόμαυρη… καταιγίδα στην Μαλώνα «έπνιξε» τον Ακουσίλαο

Δεν χάνεται η παραμονή για τον Άγιο Γεώργιο που πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση το τελευταίο διάστημα και διέσυρε με 6-2 τον Ακουσίλαο στο γήπεδο Μαλώνας για την 13η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας (β’ όμιλος). Ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη για τα καλά οι Μαλωνίτες που είχαν πρωταγωνιστή τον Χρήστο Χατζηνικόλα (χατ- τρικ) και σε τρομερή ημέρα γενικότερα όλη την ομάδα.

Καταιγιστικός από το ξεκίνημα ο «Άγιος», χρειάστηκε να περάσουν μόλις 4 λεπτά και ο Χατζηνικόλας με ωραία ενέργεια και σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0.

Πριν καλά- καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για τους γηπεδούχους, ο Σάββας Σκυλλαράκης εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Κοντόγιαννου και σημείωσε το 2-0, αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ασταμάτητοι οι παίκτες του Γιάννη Χατζησταμάτη και πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Χατζηνικόλας που στο 30’ με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι.

Πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου (43’), ο Μπαδιεριτάκης σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-1 για τους Φανενούς.

Το γκολ αυτό δεν… άγχωσε καθόλου τους γηπεδούχους που μπήκαν φουριόζοι και στην επανάληψη. Ο Χατζηνικόλας ήταν… σεσημασμένος και με σουτ από τα όρια της περιοχής στο 46’ έκανε το 4-1 για το χατ- τρικ του στο ματς.

Ακολούθησε η μείωση του σκορ από τον Μπαδιεριτάκη (με την… συνδρομή του Χατζημανώλη που άθελα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του) για τους πράσινους, αφού στο 58’ έγινε το 4-2 σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι.

Κιτρινόμαυρο χρώμα είχε πάντως ο… επίλογος της αναμέτρησης αφού ο Μανώλης Λούππος στο 80’ έγραψε το 5-2 με πλασέ μετά από μπαλιά του Σκυλλαράκη και ο νεαρός Ρούφας στο 85’ διαμόρφωσε το τελικό 6-2 με ωραίο σουτ.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Μίαρης, Τσέτσος

Συνθέσεις:

Άγιος Γεώργιος: Στελλάς, Χατζημανώλης, Παπαδόπουλος, Σακελλάρης, Ντύρος Π., Κοντόγιαννος (60’ Λούππος), Χατζηνικολού, Κοστόφ, Σκυλλαράκης, Χατζηνικόλας (75’ Ρούφας), Ντύρος Σ. (15’ λ. τρ. Γκίνος)

Ακουσίλαος: Τσαλίκης (75’ Καρανικόλας, Κόκκαρης (60’ Κάβουρας), Χουσεϊν, Νικόλτσης, Σάββενας, Παντελίδης, Σαρικάς (75’ Κωστόπουλος), Τζεμανάκης, Σάββας, Κουντουράκης, Μπαδιεριτάκης