Στόχος επετεύχθη για την ΑΕ Λέρου

Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που όπως και πέρυσι την ήθελαν πρώτο φαβορί για υποβιβασμό η Α.Ε Λέρου όχι μόνο κατάφερε να σωθεί αλλά το έκανε και με εμφατικό τρόπο αφού τέσσερις αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της επικρατώντας με 3-2 του Αστέρα Μασσάρων στο ματς που έγινε σήμερα το πρωί στην Λέρο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.

Με το καλημέρα στο ματς ο Πλόχωρος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους που έδειξαν ότι δεν είχαν διάθεση για αστεία και κατάφεραν με τον Γιαννουκά στο 24’ να πετύχουν και δεύτερο τέρμα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι που μέχρι και το 30’ δεν είχαν απειλήσει προσπάθησαν κυρίως από στημένα να πατήσουν την περιοχή του Γκούτογλου και κατάφεραν σε ένα απ’ αυτά να μειώσουν το σκορ με τον Πατσιαούρα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ΑΕΛ του Μιχάλη Τσάτσου κατάφερε νωρίς να πάρει και πάλι αέρα δύο τερμάτων με το δεύτερο γκολ του Αντώνη Πλόχωρου με τα Μάσσαρι να μειώνουν στο σκορ με τον Μακρόπουλο για το τελικό 3-2.

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Τσάτσος, Πλόχωρος και Γιαννουκάς ενώ απ’ τον Αστέρα ξεχώρισαν Μπάρτζος, Πατσιαούρας και Λαουδίκος.

Καλή η διαιτησία των Δημαράκη, Βουλγαράκη και Μαυρουδή.

Συνθέσεις:

Α.Ε Λέρου: Γκούτογλου, Καστής (65’ Βασιλείου), Φουντουκάκης, Τσάτσος, Ηλίας, Κουρεβέλης, Πλόχωρος, Γιαννουκάς, Μεραμπελιώτης (80’ Δράκος), Παπαχρήστου, Καρπάθιος.

Αστέρας Μασσάρων: Δημητρίου, Λαγοπάτης, Κιλασίν Χ, Μπάρτζος, Κοτσίκος, Κυριακάκης, Σκούμπρος, Μαρκόπουλος, Πατσιαούρας, Λαουδίκος, Μουσακίνιας

giafkasports.gr