Πέρασε από τη Νίσυρο ο Ευκλής

Σημαντική νίκη στην… κούρσα για την πρώτη θέση του α’ ομίλου (Β’ κατηγορία) πέτυχε ο Ευκλής που επικράτησε με 1-2 του Πολυβώτη στο γήπεδο Νισύρου στα πλαίσια της εξ αναβολής αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική. Στο +5 από την δεύτερη θέση οι “πράσινοι” από τη Σορωνή που έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο από τον Ηρακλή Λάρδου. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μιχάλη Τσιβρινή που πήρε το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό με την κεφαλιά του Μήτρου (0-1).

Άμεση ήταν η απάντηση για τους Νισύριους που ισοφάρισαν σε 1-1 στο 10’ με κεφαλιά του Χαρτοφύλλη Π., ωστόσο αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Λίγο πριν το φινάλε του 45λέπτου (40’) ο Σχοινάκης με σουτ ξαναέδωσε προβάδισμα στους Σορωνιάτες και έτσι γράφθηκε το 1-2 που έμεινε μέχρι το φινάλε, αφού στην επανάληψη ούτε οι πράσινοι μπόρεσαν να «καθαρίσουν» τη νίκη πιο γρήγορα στις ευκαιρίες που είχαν, αλλά ούτε οι γηπεδούχοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί για να φτάσουν στην ισοφάριση.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Καλκαβούρας, Φασουλάρης

Συνθέσεις:

Πολυβώτης: Χαρτοφύλλης, Καραγιάννης, Καρακωνσταντίνος, Κουκουβίνος, Χασαπλαδάκης, Χαρτοφύλλης Π., Φωτεινής, Σβύνος, Σακελλαρίου, Χατζηνικολάου Β.Δ., Χατζηνικολάου Β.Κ.

Ευκλής: Σαββάκης, Λαππάκης, Γκαρής, Παναγιώτου, Σαββάκης Σ., Μήτρου (85’ Αγγελής), Γεωργαντάς (70’ Χατζηδημητρίου), Μπερετούλης, Κρομμύδας, Σχοινάκης (90’ Άγγελος), Κρομμύδας