Άνετος και… εξάσφαιρος ο Ιάλυσος

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στον Ποσειδώνα Καρπάθου, ο Ιάλυσος επικράτησε άνετα με 6-0 στο Οικονομίδειο Στάδιο για την 19η αγωνιστική (β’ όμιλος- Α’ κατηγορία BlueStarFerries) και πλέον σκέφτεται το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Φοίβο για την ημιτελική φάση.

Πολύ νωρίς άνοιξε το σκορ το συγκρότημα του Ανδρέα Σταύρου, αφού μόλις στο 8ο λεπτό έγινε το 1-0 με την απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ τουΧατζηλιόντα.

Συνεχίζοντας την πίεση προς τα καρέ του Γαλάνη, οι «τοξοβόλοι» δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για δεύτερο γκολ και αυτό ήρθε στο 32’ με το πλασέ του Σπάρταλη και το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ασταμάτητος και στην επανάληψη ο Ιάλυσος, έκανε το 3-0 στο 53’ με σκόρερ και πάλι τον Σπάρταλη με τον ίδιο τρόπο που πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

Το πέναλτι που κέρδισε ο Γκινής στο 73’ σε ανατροπή του από τον Γαλάνη, μετέτρεψε σε γκολ ο Μαθιός για το 4-0 των πρωταθλητών Δωδεκανήσου. Δύο λεπτά αργότερα (75′) ο Χειμωνέττος έγραψε το 5-0 με πλασέ μέσα από την περιοχή. 

Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 79’ με το πλασέ του Τσουκαλά, έπειτα από ασίστ του Μαθιού.

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Χαρισμανίδης, Βλάχος 

Συνθέσεις:

Ιάλυσος: Λουτριώτης, Σταυλάς, Χειμωνέττος, Καρπαθάκης (60’ Χατζηπέτρος), Παπαδημήτρης, Χατζηλιόντας, Σπάρταλης (55’ Μπινγκό), Μαθιός, Ρεκλείτης, Αθανασίου, Γκινής (75’ Τσουκαλάς)

Ποσειδών: Γαλάνης, Βογιατζηδάκης, Φουντής (50’ Ζώτος), Σπανός Σ., Λάμπρου, Κούλλας (60’ Χριστόπουλος), Μπαρτζαλάϊ, Παύλου, Σπανός Ε., Νασόπουλος, Μαντικός (65′ Βαλανούτσι)