Δέχθηκε μπουκάλι ο επόπτης στο ΠΑΟΚ Κω- Νικαγόρας και διακόπηκε το ντέρμπι κορυφής του ομίλου νήσων (Φώτο Φ.Α.)

Δυστυχώς τα γεγονότα με τα κρούσματα βίας που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες εβδομάδες, φαίνεται πως…. επηρέασαν και το τοπικό μας ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα την διακοπή αγώνα στην Κω. 

Το ντέρμπι κορυφής του ομίλου νήσων για την Β’ κατηγορία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Κω και τον Νικαγόρα που διεξάγεται αυτή την ώρα στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα έχει διακοπεί, αφού ο β’ επόπτης Γεωργιόπουλος δέχθηκε μπουκάλι στο μάτι την ώρα που κατευθύνονταν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο β’ βοηθός Γεωργιόπουλος, όπως και ο διαιτητής Λεωνίδας Φραγκιαδάκης “άλλαξαν” τελευταία στιγμή τους Παπαγιαννίδη (διαιτητής) και Στεφανάκη (β’ βοηθός) που είχα οριστεί αρχικά από το ΤΟΔ της ΕΠΣΔ αλλά λόγω απαγορευτικού δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο νησί του Ιπποκράτη (έμεινε κανονικά ως α’ βοηθός ο Ατσαλάκης). 

Το ρεπορτάζ του αθλητικού σάιτ της Κω, giafkasports.gr

Σε ένα ματς διαφήμιση αγωνιστικά και με τον ΠΑΟΚ Κω να κάνει ρεκόρ εισιτηρίων απ’ την απίστευτη προσέλευση του κόσμου, κάποιοι ανεγκέφαλοι κατάφεραν να το τινάξουν στον αέρα, και να γράψουν μια μαύρη σελίδα στο τοπικό ποδόσφαιρο του νησιού, καταδικάζοντας ίσως και το Νικαγόρα (στο φύλλο αγώνος γράφτηκε ότι το μπουκάλι προήλθε από οπαδούς της ομάδας της Κεφάλου) αφού στην ανάπαυλα και ενώ οι διαιτητές κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια ο επόπτης Γεωργιόπουλος δέχτηκε μπουκάλι στο μάτι με συνέπεια να πρηστεί και να μην μπορεί να συνεχίσει ,και έτσι ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης διέκοψε το ματς και ενώ ο ΠΑΟΚ Κω ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλάου στο τέλος του ημιχρόνου. Πλέον άπαντες περιμένουν την απόφαση της πειθαρχικής απόφασης της ΕΠΣΔ για την τύχη του παιχνιδιού. Κρίμα για τις δύο ομάδες που έδειχναν διάθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, κρίμα για τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές και τους διοικούντες του Νικαγόρα που όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει κατάθεση ψυχής για να μπορεί η ομάδα να βρίσκεται στην διεκδίκηση του τίτλου.

Εικόνα

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι επειδή είχαμε και παιχνίδι ο Νικαγόρας ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο ματς, αποδιοργάνωσε τον ΠΑΟΚ Κω και προσπάθησε με κάποια στημένα να απειλήσει αλλά απ’ τα 20’ και μετά οι γηπεδούχοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

Κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, προσπάθησαν απ’ τα πλάγια με τον Χατζηλάου κυρίως και αφού είδαν δύο φορές το οριζόντιο δοκάρι του Διακοδημητρίου να τους σταματά σε κεφαλιά του Ξυπολιτά Μ. και απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλάου κατάφεραν τελικά στο τέλος του πρώτου 45λεπτου να πάρουν προβάδισμα στο σκορ.

Ο Μυλωνάς ήταν αυτός που είχε στήσει την μπάλα για να εκτελέσει αλλά ο Χατζηλάου είδε την αριστερή γωνία του Διακοδημητρίου ανοιχτή και με ένα όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Oι συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κω: Ναίσκες, Νυστάζος, Μυλωνάς, Ξυπολιτάς Γ., Μαυρίδης, Χατζηλάου, Σουλάι, Ξυπολιτάς Μ., Ζαίμι, Στεργαλλάς, Μιχαηλίδης.

Νικαγόρας: Διακοδημητρίου, Κοκκαλάκης Γ., Σπυράτος, Κοκκαλάκης Μ., Διακογιάννης, Στρατής, Ζερβός Γ., Παπαβασιλείου, Πολίτης, Φούσκας

To φιλμ του αγώνα:

4′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πολίτη απ’ τα αριστερά, απόκρουσε ο Ναίσκες και στην επαναφορά έδιωξαν οι αμυντικοί του ΠΑΟΚ Κω

7′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζερβού, μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Ναίσκες.

8′ Ο Χατζηλάου εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, ο Ζαίμι πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά λίγο έξω απ’ το δεξί δοκάρι του Διακοδημητρίου.

27′ Σέντρα του Νυστάζου από δεξιά, ο Μαυρίδης σηκώθηκε ψηλότερα όλων πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά πάνω απ’ τα δοκάρια του Διακοδημητρίου.

30′ Ο Χατζηλάου μπήκε ωραία απ’ τα αριστερά, έκανε την σέντρα με τον Μικέ Ξυπολιτά στο δεύτερο δοκάρι να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι του Διακοδημητρίου και να καταλήγει άουτ.

32′ Δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΟΚ Κω Μετά την μακρινή εκτέλεση φάουλ του Χατζηλάου η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο και κατέληξε άουτ.

34′ Μακρινό σουτ του Σουλάι, έδιωξε με τις γροθιές σε κόρνερ ο Διακοδημητρίου.

36′ Εκτέλεση φάουλ του Χατζηλάου, ο Σουλάι πήρε την κεφαλιά με τον Διακοδημητρίου να μπλοκάρει εύκολα.

40′ Ο Ξυπολιτάς Μ. κινήθηκε ωραία στην περιοχή έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά ψηλά άουτ.

44′ ΓΚΟΛ!! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηλάου έξω απ’ την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Διακοδημητρίου και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ημίχρονο

Διακοπή στο ματς καθώς την χρονική στιγμή που οι δύο ομάδες πήγαιναν στα αποδυτήρια ο Γεωργιόπουλος δέχτηκε μπουκάλι στο μάτι και είναι αδύνατον να συνεχίσει το ματς.