Διπλά για Ορφέα και Διγενή

Νίκες φιλοξενούμενων είχαμε στα δύο παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα για την 14η αγωνιστική του β’ ομίλου στην Β’ κατηγορία, καθώς Ορφέας και Διγενής συνέχισαν νικηφόρα την πορεία τους.

Στο… κυνήγι της πρώτης δυάδας του ομίλου (Απόλλων Απολλώνων και Αναγέννηση Έμπωνας) παραμένει ο Ορφέας που «φιλοδώρησε» με έξι τέρματα τον Ακουσίλαο, καθώς τον νίκησε με 1-6 μέσα στις Φάνες.

Μεγάλος πρωταγωνιστικής των ερυθρόλευκων για ακόμη ένα φετινό παιχνίδι ήταν ο Χρήστος Στεργιόπουλος που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα τρείς φορές και είχε άξιο συμπαραστάτη τον Βασίλη Λουκίσσα που επίσης σημείωσε χατ- τρικ. Μαζί οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν «σμπαράλια» της άμυνα των «πρασίνων» που το μόνο που κατάφεραν στο ματς ήταν να μειώσουν προσωρινά με το γκολ του Κουντουράκη.

Πιο δύσκολα επικράτησε ο Διγενής στο δικό του παιχνίδια, αλλά αυτό που μετράει για τους Κοσκινιάτες που «σφράγισαν» την παραμονή τους ήταν το «τρίποντο» στην έδρα του ουραγού Ευαγόρα με σκορ 0-1 χάρις το τέρμα που σημείωσε στο β’ μέρος (75′) ο Χατζηνικόλας. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευαγόρας τελείωσε τον αγώνα με εννέα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής στο τελευταίο δεκάλεπτο του Παπαντωνίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα και την απ’ ευθείας κόκκινη στον Λυκοπάντη (σκαρφάλωσε στα κάγκελα και κατευθύνθηκε προς τις εξέδρες για να επιτεθεί σε ορισμένα άτομα που τον έβριζαν). Με δέκα τελείωσε και ο Διγενής λόγω αποβολής του Διακανθού στο φινάλε του αγώνα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.