«Μίλησε» η εμπειρία στη νίκη του Κλεάνθη επί των Ιπποτών

Ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να κυνηγούν το γκολ και το θέαμα πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Παραδεισίου για την 19η αγωνιστική (β’ όμιλος- Α’ κατηγορία BlueStarFerries) όπου ο Κλεάνθης πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στους Ιππότες. Σαφέστατα πιο έμπειρη η ομάδα του Γιώργου Σταυριανού που αρκετές φορές τα βρήκε… σκούρα κόντρα στο νεανικό σύνολο που «κατέβασε» στον αγωνιστικό χώρο ο Λάκης Ζαχαρίας.

Το παιχνίδι διεξήχθη υπό δυνατούς ανέμους, με το… πλεονέκτημα αυτό να είναι στο πλευρό της ομάδας από την Παλιά Πόλη στο α’ μέρος και τους «ροσονέρι» να… ευνοούνται από τον αέρα στην επανάληψη.

Όπως αναφέραμε, έλειπαν οι σκοπιμότητες αφού οι δύο ομάδες είναι βαθμολογικά αδιάφορες και ο Κλεάνθης με το «τρίποντο» αυτό παραμένει στο… κυνήγι της τιμητικής τρίτης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι άνηκε στους γηπεδούχους που πλησίασαν στο γκολ στο 20’ με το σουτ του Κορκίδα μέσα από την περιοχή που αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Ζωγράφο.

Πέντε λεπτά αργότερα (25’) ο νεαρός πορτιέρο δεν μπόρεσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, αφού ο Λευτέρης Πλαγγέτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 υπέρ του Κλεάνθη.

Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, αφού στο 28’ ο Κωνσταντίνου που έπιασε φοβερή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, είδε τον Χειμωνέττο να του λέει «όχι» με εντυπωσιακό τρόπο.

Προσπάθησε στο ξεκίνημα της επανάληψης να φτάσει στην ισοφάριση η φιλοξενούμενη ομάδα και «σπατάλησε» ευκαιρία στο 53’ αλλά και πάλι ο Κωνσταντίνου «νικήθηκε» στο τετ α τετ από τον Χειμωνέττο που διατήρησε το μηδέν.

Καλύπτοντας τους χώρους με μεγαλύτερη συνέχεπεια, ο Κλεάνθης δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα μέχρι το τέλος, έλεγξε τον ρυθμό και πήρε τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Διαιτησία: Φιλιππάκου, Σαρρής Γ., Ορφανός 

Συνθέσεις:

Κλεάνθης: Χειμωνέττος, Τριανταφύλλου, Γιαννίκος, Ατσίδης, Σιέχ, Καρίκης, Γρηγοριάδης, Δράκος, Κορκίδας, Πλαγγέτης Ε., Σκόρπος

Ιππότες: Ζωγράφος, Κυρίτσης, Κωνσταντίνου, Έλληνας, Αναγνώστου, Ντούσκου, Ταφάνι, Χελάϊ, Καπουράνι, Καραγιάννης, Μαρίνος