Συνέχισε τις υψηλές… πτήσεις ο Αστέρας Μασσάρων

Φοβερός σε ακόμη ένα φετινό του παιχνίδι ο Αστέρα Μασσάρων, επικράτησε εντός έδρας με το άνετο 3-0 κόντρα στην Δόξα Ψίνθου για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας BlueStarFerries(α’ όμιλος). Πλουραλισμός στο σκοράρισμα για το συγκρότημα του Κώστα Παπαδόπουλου που έχει βάλει στόχο να εντυπωσιάζει μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Πολύ καλύτερα πατούσαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και βρήκαν τον τρόπο στο 20’ με τα απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ του Μπάρτζου να γράψουν το 1-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου 45λέπτου, αφού παρά τις ευκαιρίες (σημαντικότερη όλων το σουτ του Μαρκόπουλου στο δοκάρι στο 35’) οι Μασσαρενοί δεν βρήκαν ξανά τον στόχο.

Με το… καλημέρα της επανάληψης, ο Κοτσίκος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του όταν με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 για τον Αστέρα.

Απάντησε στα… δοκάρια στην συνέχεια η Δόξα που λίγο έλειψε να μειώσει το σκορ, ωστόσο η μπάλα δεν έκανε το χατίρι στον Λυριστή που εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 85’ με σκόρερ τον Πατσιαούρα που έκανε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή και έβαλε και αυτός το όνομα του στους σκόρερς του παιχνιδιού.

Διαιτησία: Αντωνάς, Λαζός, Αχιολάς 

Συνθέσεις:

Αστέρας: Δημητρίου (80’ Ξυρίσης), Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Μπάρτζος, Λαγοπάτης (60’ Μουσακίνιας), Λαουδίκος, Κοκτσίκος, Κυριακάκης (70’ Κρητικός), Σκυλλαράκης, Πατσιούρας, Μαρκόπουλος

Δόξα: Χατζηνικόλας, Τσακίρης, Μπαρμπαντώνης, Κωστομοίρης (25’ λ. τρ. Στελλάς), Ορφανός Χ., Ορφανός Β., Παπανικολάου, Οχτάρας, Καρίκης, Λυριστής, Πλύγκος (80’ Ρουμελιώτης)