Άφησε βαθμούς Χ-ρυσάφι στ’ Αφάντου η Αναγέννηση Έμπωνας

Δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για την κατάληψη της πρώτης θέσης (β’ όμιλος) «πέταξε» στο γήπεδο Αφάντου η Αναγέννηση Έμπωνας που «κόλλησε» στο 0-0 ενάντια στον Άγιο Λουκά για την 14η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Στο -2 από τον πρώτο Απόλλων Απολλώνων έμεινε η ομάδα του Χάσταλη που τελείωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες και έχει παράπονα από την διαιτησία.

Το παιχνίδι στ’ Αφάντου είχε μεγάλη ένταση και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό από τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Μέχρι να βρουν τα… πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες των ομάδων, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε και η μεγαλύτερη στιγμή άνηκε στους Μπονιάτες με το σουτ του Παπαχριστοδούλου στο 40’ όπου η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Πάνω- κάτω ίδια εικόνα είχαμε και στην επανάληψη, με τον Άγιο Λουκά να είναι πιο επικίνδυνος και να δημιουργεί κάποιες προϋποθέσεις για γκολ χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα στο 65’ ο Μπάκης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή για έντονη διαφωνία που είχε με αντίπαλο ποδοσφαιριστή και αψιμαχία μαζί του.

Με δέκα παίκτες η Αναγέννηση γνώριζε πως το έργο της ήταν δύσκολο, ωστόσο διατήρησε το μηδέν στην άμυνα και τουλάχιστον δεν έφυγε με άδεια χέρια από μια δύσκολη έδρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποβλήθηκε για τους πράσινους και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Καρπαθίου από τον πάγκο για διαμαρτυρία προς τον διαιτητή.

Διαιτησία: Κόλλιας, Σπάρταλης, Βασίλας

Συνθέσεις:

Άγιος Λουκάς: Κιόττου, Καλογήρου Χρ., Λυριστής, Καλογήρου (70’ Χατζηαντώνης), Μυλωνάς, Κυριαζής Γ., Διακίδης, Μακρυδημήτρης, Μπάλας, Κυριαζής Μ. (80’ Σπανός), Κοσμάς (90’ Μπρισνόβαλλης)

Αναγέννηση: Φλοσκάκης, Πεζουβανάκης, Σφυράκης, Λολάκης (70’ Χατζηγιαννάκης), Τσαγκαράκης (60’ Ζαμπελάκης), Χριστοδούλου, Θαρρενός, Μπάκης, Κώστας, Στάππας, Παπαχριστοδούλου