«Αποσπάστηκε» στην κορυφή με… εξάρα ο Ευκλής

Στο +7 από την δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον ο πρωτοπόρος του α’ ομίλου Ευκλής που επικράτησε με 6-3 του Αγίου Ισιδώρου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Β’ κατηγορίας. Καταιγιστικοί επιθετικά οι «πράσινοι» του Μιχάλη Τσιβρινή στο γήπεδο Σορωνής, περιμένουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία την Ρόδο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Δωδεκανήσου. Με δέκα για ένα ημίχρονο αγωνίστηκαν οι φιλοξενούμενοι.

Με πέναλτι που κέρδισε ο Μήτρου στο 14’ και μετέτρεψε σε γκολ ο Τομάζος, ο Ευκλής έκανε το 1-0 και με τον ίδιο τρόπο (ανατροπή του Κρομμύδα μέσα στην αντίπαλη περιοχή) στο 27’ με τον Μπερετούλη αυτή την φορά σημείωσε το 2-0, παίρνοντας πολύ νωρίς ξεκάθαρο προβάδισμα νίκης.

Ακολούθησε το δοκάρι του Μπερετούλη (30’) και το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Τομάζου στο 35’ που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 για τους Σορωνιάτες.

Λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου, έγιναν δύο σημαντικά περιστατικά στο ματς. Συγκεκριμένα ο Καλαεντζής αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα στο 40’ για εξύβριση του βοηθού και στο 45’ ο Χαρτοφύλλης με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 3-1 για τον Άγιο Ισίδωρο, παρά το γεγονός ότι αγωνίζονταν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Συνεχίστηκε το… κονσέρτο και στην επανάληψη, όταν στο 60’ ο Μήτρου με πλασέ σημείωσε το 4-1 και ο ίδιος παίκτης στο 73’ έγραψε το 5-1 με τον ίδιο τρόπο.

Μείωσε εκ νέου σε 5-2 ο Χαρτοφύλλης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ για τον Άγιο Ισίδωρο στο 77’, ωστόσο στην επόμενη επίσκεψη των «πρασίνων» προς τον αντίπαλη εστία, έγινε το 6-2 στο 80’ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπερετούλη.

Το τελικό 6-3 διαμορφώθηκε με το τέρμα του Μόσχου στο 87ο λεπτό με εύστοχο πλασέ στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Διαιτησία: Κασιώτης, Τσέτσος, Βούλγαρη

Συνθέσεις:

Ευκλής: Σαββάκης, Παναγιώτου, Γκαρής, Λαμπρόπουλος, Σαββάκης Σ. (46’ Λαππάκης), Μπερετούλης, Σχοινάκης, Κούρλιος (70’ Τριανταφυλλίδης), Κρομμύδας, Μήτρου, Τομάζος (70’ Γεωργαντάς)

Άγιος Ισίδωρος: Χαλκιόπουλος, Στελλάς, Δημρτράκης, Καλαεντζής, Σάββενας (46’ Μόσχου), Βονάκης, Μάνης (70’ Μόσχου Γ.), Σάββενας, Γεωργαλλής, Χατζησάββας, Χαρτοφύλλης