Πήρε… φόρα ο Νηρέας και από ουραγός, βρίσκεται «αγκαλιά» με την παραμονή

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Νηρέας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και κατάκτησε την ισάριθμη νίκη με σκορ 3-1 κόντρα στον Ροδιακό για την 13η αγωνιστική του α’ ομίλου της Β’ κατηγορίας. Στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη πλέον οι Κρεμαστενοί που πριν από το σερί τους έμειναν… καταδικασμένοι όταν ήταν στο πάτο της βαθμολογίας.

Μετά τον Ατρόμητο Διμυλιάς και την Ομόνοια Γενναδίου που είχαν προηγηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, ο Νηρέας πρόσθεσε στην λίστα με τα… θύματα του τον Ροδιακό που από την πλευρά του είδε τους Κρεμαστενούς να τον προσπερνάνε στον πίνακα.

Το δυνατό ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν το «όπλο» για τη νίκη τους, αφού μόλις στο 10’ από την εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη, ο Αυγενικός με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (43’) ο Λιαμής με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 75’ ο Καβάζης που προωθήθηκε, έκανε το 3-0 με κεφαλιά για τον Νηρέα που «καθάρισε» το ματς και το μόνο που κατάφερε ο Ροδιακός ήταν η μείωση του σκορ με τον νεοεισελθόν Πουλή στο 85’ που διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο γήπεδο Κρεμαστής.

Διαιτησία: Καραγιάννης, Διακοφιλιππής, Βλάχος

Συνθέσεις:

Νηρέας: Κοσμάς, Αλαβάνος, Κουτσουμπάρης, Καρίνος, Καβάζης, Αυγενικού, Αλαφάκης (70’ Στούρης), Καρτάλης (70’ Τσουβαλάς), Χειμωνέττος, Κουδούνης, Λιαμής (75’  Παπαγρηγορίου)

Ροδιακός: Κνιφάτι, Χαλκιάς (46’ Σέντης), Γαλουζής, Τσακίρης (30’ λ. τρ. Τρίγκας), Αντωνιάδης, Γκιζλής, Μαλλιάκας, Κοντουδιός, Ζαμαντάκης, Χρυσοχόος, Τσιμπούκας (70’  Πουλής)